ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέρ της παραμονής του Σιμάο ο Τεν Κάτε

Υπέρ της παραμονής του Σιμάο ο Τεν Κάτε
Σιμάο

Την παραμονή του Σιμάο επιθυμεί ο Χενκ Τεν Κάτε - Περνάει από εξετάσεις και υπογράφει ο Μπιάρσμιρ

Έχοντας τέσσερις αμυντικούς μέσους πρώτης γραμμής στο φετινό του ρόστερ, όπως είναι λογικό δεν θα αφήνε αδιάφορο τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να πουληθεί ένας, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Σιμάο, Μάτος, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης θα παλέψουν για δυο θέσεις στο αρχικό σχήμα, με τον Αφρικανό ωστόσο να μην είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο "τριφύλλι" και την νέα σεζόν.

Ο 20χρονος μέσος έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων επάνω του, κυρίως λόγω των εμφανίσεων του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένη την άνοδο του Μάτος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, κάτι που παραδέχθηκε και ο Τεν Κάτε με δηλώσεις του, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν τελικά οι πράσινοι πουν το "ναι" σε μια πρόταση που θα αγγίξει τα 4,5 εκ. ευρώ.

Το βέτο του Τεν Κάτε

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον νεαρό μέσο για την νέα σεζόν, δείχνοντας έτσι πως προτιμά να φύγει ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρά να χάσει τον Σιμάο.

Μάλιστα σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε γνωστή την προτίμηση του, λέγοντας πως μόνο αν έρθει μια μεγάλη πρόταση θα συναινέσει στην παραχώρηση του Σιμάο.

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Μπιάρσμιρ

Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσει κατά την διάρκεια της ημέρας ο Σουηδός αμυντικός Μπιάρσμιρ, και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με το "τριφύλλι" που θα έχει τετραετή διάρκεια.

Λέτο:"Δουλεύω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος"

Η αγωνιστική απραξία φαίνεται πως έχει επηρεάσει τον Σεμπάστιαν Λέτο, που προσπαθεί να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς για να βοηθήσει την ομάδα του.

"Ήμουν αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και όπως είναι λογικό χρειάζομαι κάποιο χρονικό διάστημα για να καλύψω το χαμένο έδαφος. Στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική και θα έρθουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής μας", είπε ο 22χρονος Αργεντινός άσος.

Στην FIFA για Σόουζα

Στην FIFA έχει σκοπό να πάει την Κορίνθιανς το "τριφύλλι", με σκοπό να διεκδικήσει τα χρήματα που του χρωστάει ο βραζιλιάνικος σύλλογος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα του καφέ, η Κορίνθιανς χρωστάει δυο δόσεις στον Παναθηναϊκό, που έχει δώσει διορία μέχρι τις 20/7 προτού προσφύγει στην FIFA.

Τόπο στα νιάτα στο φιλικό με Γκρόιτερ-Ίσως παίξουν Σισέ και Λέτο

Την ευκαιρία να δουν εν δράσει τους Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν ίσως έχουν την Τετάρτη οι φίλοι του "τριφυλλιού", αφού ο Χενκ Τεν Κάτε σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γάλλο επιθετικό στο φιλικό ματς με την Γκόιτερ Φιρτ (19:00 ΝΕΤ) την Τετάρτη.

Πρόθεση του Ολλανδού τεχνικού είναι να παίξουν οι νέοι της ομάδας στο φιλικό της Τετάρτης, όμως δεν αποκλείεται οι Σισέ και Λέτο να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ