ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Υπέρμαχος του FFP ο Μουρίνιο

Υπέρμαχος του FFP ο Μουρίνιο
Μουρίνιο

Υπέρ του Financial Fair Play τάχθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως το ποδόσφαιρο θα ωφεληθεί από αυτόν τον κανονισμό. Επιπλέον, δεν τοποθετήθηκε για το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπέρμαχος του Financial Fair Play είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως παραδέχτηκε με συνέντευξη που παραχώρησε στην "AS".

Ο Πορτογάλος με αφορμή τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Ζενίτ για τους Χουλκ και Βίτσελ, αλλά και τα χρήματα που δαπανούν ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράμμισε πως το FFP θα ωφελήσει συνολικά το ποδόσφαιρο και πως δε θα πλήξει τις μεγάλες ομάδες.

"Η Ρεάλ, η Μπάρτσα και η Μπάγερν... είναι σύλλογοι ξεχωριστοί με μεγάλη ιστορία. Αυτό δεν μπορεί ν' αγοραστεί με χρήματα. Οι τίτλοι , τα ευρωπαϊκά, η ιστορία, οι οπαδοί... Όλα αυτά δεν αγοράζονται. Επίσης, οι καλύτεροι παίκτες εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν σε αυτές τις ομάδες, όσες ανέφερα και μερικές ακόμα, που έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια".

"Πρέπει επιπλέον να γνωρίζουμε πως σε λίγο θα έρθει το Financial Fair Play και ο Πλατινί το αναφέρει στο γράμμα του. Θα τεθούν περιορισμοί και θα υπάρξουν δυσκολίες για τους συλλόγους που δεν είναι καλά οργανωμένοι, ακόμα κι αν έχουν πάρα πολλά χρήματα. Απ' όσο γνωρίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης είμαστε έτοιμοι. Η Ρεάλ έχει ιστορία και μπορεί να κρατήσει παίκτες όπως οι Κριστιάνο, Κασίγιας, Μπενζεμά και Ιγκουαΐν. Το ίδιο ισχύει και για την Μπάρτσα. Επομένως, το Financial Fair Play θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο".

Επιπλέον, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο τέλος του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος δε θέλησε να τοποθετηθεί δηλώνοντας: "Συγγνώμη, βρίσκω αυτή τη συνέντευξη ενδιαφέρουσα. Θα ήθελα να μιλήσω για όλα. Έχω απαντήσει στα πάντα σήμερα με ειλικρίνεια. Ωστόσο, δε θα πρέπει να με ρωτάτε για τον Κριστιάνο. Σας έχουμε ζητήσει να δείξετε κατανόηση".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ