ΙΩΝΙΚΟΣ

"Υπεύθυνη για την ήττα είναι η ομάδα"

"Υπεύθυνη για την ήττα είναι η ομάδα"
Κανελλάκης

Η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωσή της αναφέρει πως η ήττα από τον Θρασύβουλο δεν ήταν λόγω του διαιτητή, αλλά λόγω της απόδοσής των παικτών

Η διοίκηση του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως η ήττα προήλθε από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και μόνο, τονίζοντας πως σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θα επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες που δίκαια αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει:

" Αναφορικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για δήθεν παράπονα της ομάδας μας όσον αφορά στη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο, θέλουμε να πούμε ότι αναγκαζόμαστε να το κρίνουμε ως αναληθές και πραγματικά αδυνατούμε να καταλάβουμε τη σκοπιμότητα αυτού.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η μοναδική υπεύθυνη για την ήττα είναι ή ίδια η ομάδα. Όσο για τις δύο αποβολές των ποδοσφαιριστών μας, Μακράκη και Λανγκλέ, θέλουμε να πούμε ότι ήταν απόλυτα σωστές και για αυτό ακριβώς το λόγο στους εν λόγω ποδοσφαιριστές θα τους επιβληθεί πρόστιμο πάντα σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία.

Αυτό που προέχει για την ομάδα μας είναι οι νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας και θα πρέπει οι παίκτες μας να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός, διότι στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα παρουσία τους και βοήθεια τους, όπως και στο παιχνίδι της Δευτέρας"





.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτην επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ιωνικού και άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Τσερκέζος παρέμεινε κλινήρης, ενώ ο Γεωργίου καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ