ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποδοχή και αποθέωση στο Ρέντη

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους παίκτες στο Ρέντη (vds)! Στολτίδης: "Έχουμε ψυχή πρωταθλητή"

Η επιβλητική νίκη, την ώρα που όλοι πίστευαν πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει εύκολα το τρίποντο, έδωσε τις απαντήσεις που ήθελαν στο λιμάνι και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς μετά από αρκετό καιρό. Άλλωστε η τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι οπαδοί βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο δεν ήταν για… καλό.

Εκατοντάδες φίλοι των πρωταθλητών έκαναν τη νύχτα μέρα στο Ρέντη, αποθεώνοντας τους θριαμβευτές του ντέρμπι. Όλοι οι παίκτες άκουσαν επευφημίες από τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα οι Τοροσίδης και Νικοπολίδης, ενώ με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγινε πανικός! Μάλιστα, το πούλμαν μπήκε στις εγκαταστάσεις και ακολούθησαν και οι φίλαθλοι μέσα στου Ρέντη, θέλοντας να αποθεώσουν επιπλέον τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Videos από τους πανηγυρισμούς στου Ρέντη









Στολτίδης: "Έχουμε ψυχή πρωταθλητή"

Ο Ιεροκλής Στολτίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: " Είναι μια σημαντική νίκη για μας, ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους μας, για τους παίκτες και τους φιλάθλους μας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για να τερματίσει πρώτος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και ό,τι βγει. Αυτή η ομάδα έχει την ψυχή του πρωταθλητή και το δείχνει στις δύσκολες στιγμές".

Νικοπολίδης:

εν μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι αουτσάιντερ σε ένα παιχνίδι, αν και σίγουρα η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο. Κάποτε και εμείς ήμασταν δέκα βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό και είχαμε χάσει. Στα ντέρμπι αλλάζει η ψυχολογία, ένα γεγονός μπορεί να τα αλλάξει όλα. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το τι θα συμβεί".

Για το πρωτάθλημα, είπε ότι χάθηκε και αυτό και το Κύπελλο, ενώ θεωρεί ότι το πρωτάθλημα χάθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη, που είθισται να είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού. Για το θέμα αυτό, είπε ακόμα πως " μετά τα Χριστούγεννα χάθηκε ο τίτλος, αφού εκεί υπήρξαν οι απώλειες"

Για το παιχνίδι, είπε πως " οι δυο ομάδες είχαν πάθος, ευκαιρίες, και μεις θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Φανήκαμε τυχεροί, σκοράραμε και κερδίσαμε", ενώ αποκάλυψε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσει το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα ή αν θα σταματήσει. Άλλωστε, " πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στα μπαράζ, να τελειώσουν όλα και μετά θα αποφασίσουμε".

Χτύπησε ο Μέλμπεργκ

Με κάκωση στην ποδοκνημική αποχώρησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στο ημίχρονο του αγώνα, έτσι για να ...τηρηθεί η παράδοση, που θέλει ένα παίκτη να τραυματίζεται σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός πονούσε πολύ και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και την Τρίτη θα επισκεφτεί το Ιατρικό Κέντρο, ούτως ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαφανεί το πόσο θα μείνει εκτός γηπέδων. Πάντως, ο Μέλμπεργκ είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα. Αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, ίσως προλάβει και το επόμενο ματς με την Ξάνθη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ματ Ντάρμπισιρ, που πήρε το βραβείο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ