ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποδοχή και συνθήματα κατά Κοντονή στη Λιβαδειά

Υποδοχή και συνθήματα κατά Κοντονή στη Λιβαδειά

Περισσότεροι από 50 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή των πράσινων στην Λιβαδειά ενώ υπήρχαν και φέιγ βολάν αλλά και συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή.

Στην Λιβαδειά βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να τους περιμένουν περισσότεροι από 50 οπαδοί τους κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο. Οι φίλοι του τριφυλλιού με συνθήματα και καπνογόνα αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας με τους Μπεργκ, Εσιέν, Ζέκα να έχουν την τιμητική τους αλλά και τον Εβανζελίστα.

Οι φίλοι των πράσινων όμως δεν ξέχασαν και τον Υφυπουργό Αθλητισμού και φώναξαν συνθήματα εις βάρος του Σταύρου Κοντονή ενώ υπήρχαν και φέιγ βολάν που έγραφαν "Κοντονή τελείωσες" αλλά και " Η θύρα 13 είναι παντού". Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα ο σύνδεσμος των πράσινων στην Λιβαδειά έκοψε την πίτα του και το τριφύλλι εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών την Κυριακή στο στάδιο της Λιβαδειάς αν και το τριφύλλι επίσημα δεν έχει πάρει εισιτήρια. Οι Βοιωτοί έχουν αφήσει μια θύρα ελεύθερη για οπαδούς των πράσινων που θα βρεθούν μεμονωμένα στην Λιβαδειά για να στηρίξουν την ομάδα τους και να "διαδηλώσουν" κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού για το κλείσιμο της Θύρας 13.

Υποδοχή και συνθήματα κατά Κοντονή στη Λιβαδειά

Δεν χιονίζει στην Λιβαδειά

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο τριφύλλι φοβόντουσαν ότι λόγω των καιρικών συνθηκών υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα και με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού λόγω κακοκαιρίας. Το καλό ήταν πως κατά την άφιξη των πράσινων στην πόλη της Βοιωτίας ναι μεν υπήρχε αρκετό κρύο αλλά δεν χιόνιζε παρά τις αντίθετες προβλέψεις. Θα πρέπει να δούμε όμως πως θα είναι ο καιρός και στην διάρκεια της Κυριακής.

Υποδοχή της ομάδας μας στο ξενοδοχείο #Panathinaikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Ο Δημήτρης Σαραβακος εκπροσώπησε την ομάδα στην κοπή πίτας του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά #Panathinaikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ