ΑΡΗΣ

Υποδοχή τα ξημερώματα

Υποδοχή τα ξημερώματα
Αρης προπονηση

Στη βάση της στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε στις 2:30 τα ξημερώματα η αποστολή του Άρη από τη Γενεύη μέσω Ζυρίχης όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από φιλάθλους της ομάδας

Την αποστολή του Άρη όπως αναμενόταν την υποδέχτηκαν δεκάδες οπαδοί της ομάδας, που παρά την καθυστέρηση της πτήσης αλλά και το περασμένο της ώρας, περίμεναν στο αεροδρόμιο και το... αναστάτωσαν με τα συνθήματα τους.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι αλήθεια ότι δεν πίστευαν στα μάτια τους και από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την απίστευτη υποδοχή ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποθανάτιζαν τις στιγμές με τα κινητά τους.

Μετά από 43 προπονήσεις και δύο στάδια προετοιμασίας στο Ελατοχώρι και τη Γαλλία, οι ποδοσφαιριστές του Άρη απολαμβάνουν σήμερα το ρεπό τους μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Με την ομάδα δεν ταξίδεψαν ο Τόνι Κάλβο και ο Μάριαν Κέλεμαν. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα φτάσει από το Κόζιτσε και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας.

Την ίδια μέρα αναμένεται από το Παρίσι και ο Νταβίντ Ετό, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται, μέχρι να πάρει την απόφαση για την παραμονή του ή όχι, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Χαβίτο: «Πάθαμε πλάκα»
Ο Ισπανός Χαβίτο του Άρη μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και την χθεσινή υποδοχή των φιλάθλων της ομάδας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάθαμε πλάκα. Η ομάδα έχει γίνει αρκετά καλή για να φτάσει ψηλά», τόνισε αρχικά αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία του Άρη ο Χαβίτο και συνέχεια στάθηκε στα φιλικά που έγιναν στην Γαλλία λέγοντας πως: «Παίξαμε με καλούς αντιπάλους στη Γαλλία. Μας δυσκόλεψαν πολύ οι αντίπαλοι μας αλλά η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται», ενώ για το κλίμα αλλά και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα του Άρη ο Χαβίτο είπε: «Πέρσι οι παίκτες γνωριστήκαμε την τελευταία στιγμή, αλλά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Φέτος γνωριστήκαμε όλοι μαζί».

Όσο για την εκτίμησή του για τον Άρη της νέας χρονιάς; «Η ομάδα είναι η ίδια ή ίσως και καλύτερη και με τη δουλειά θα γίνει ακόμη πιο δυνατή. Έχουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση, αλλά ο προπονητής δίνει βαρύτητα στην τάξη. Το όπλο μας είναι η ταχύτητα στην επίθεση», ενώ παραδέχτηκε πως: «Κουραστήκαμε πολύ, τρέξαμε πολύ, αλλά αυτό είναι καλό για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Κάναμε πολλά ταξίδια, δώσαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι φέτος».


Ο Χαβίτο σε ερώτηση για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Άρη χθες μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε πως: «Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, γιατί ήταν Κυριακή βράδυ και την επόμενη μέρα ο κόσμος πηγαίνει στις δουλειές του. Ξαφνιαστήκαμε όλοι και μας έκανε εντύπωση πόσο πωρωμένοι είναι οι φίλαθλοι μας με την ομάδα, χωρίς μάλιστα να έχει ξεκινήσει η χρονιά. Θέλω σίγουρα να τους το ανταποδώσω...».


Κάλβο: «Δυνατά φιλικά»

Ο Τόνι Κάλβο μίλησε στο Αθλητικό Metropolis από την Βαρκελώνη για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Άρη στην Γαλλία εκεί όπου ο διεθνής Ισπανός μέσος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αλλά και για την φετινή σεζόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Δώσαμε δυνατά και πολύ ωραία φιλικά παιχνίδια με Τουλούζ, Μονακό και Μαρσέιγ. Τα αποτελέσματα δεν έχουν τόσο σημασία, αλλά το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε καλή φόρμα για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα», παραδέχτηκε ο Κάλβο που για την παρουσία του κόσμου του Άρη στα φιλικά επί γαλλικού εδάφους είπε: «Ο κόσμος μας πιστεύω ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να πάμε ψηλά. Έχω πάρει μία γεύση από βίντεο στα διάφορα site, αλλά και από την παρουσία των φιλάθλων στη Γαλλία».


Όσο για την πρώτη εντύπωση που δόθηκε στον Κάλβο με το που πάτησε το πόδι του στην Γαλλία ο διεθνής Ισπανός τόνισε: «Φτάνοντας στην ομάδα, είδα ένα γκρουπ ανθρώπων που έχει όρεξη για δουλειά», και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του λέγοντας πως: «Πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όλη η ομάδα είναι δυνατή και έχει ταλέντο».



Τέλος σε ερώτηση για το ποιους ξεχώρισε από το υπάρχον υλικό της ομάδας ο Κάλβο δήλωσε: «Από τους παίκτες ξεχωρίζω τον Κόκε αλλά μου άρεσαν ιδιαίτερα οι αμυντικοί της ομάδας. Ο Φελίπε Σανσόν είναι γρήγορος, με ποιότητα και μπορεί να κάνει ζημιά στην αντίπαλη άμυνα».
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ