ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υπόγεια ρεύματα

Υπόγεια ρεύματα
ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ

Ακούει Υπόγεια Ρεύματα, είναι Ολυμπιακός αλλά έγινε δήμιος των "ερυθρολεύκων". Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μιλάει στο SPORT 24

Ο "χρυσός" σκόρερ των Ιωαννίνων, Βαγγέλης Κοντογουλίδης, κάνει πράξη το πρώτο, αφού ήδη βλέπει πολύ ψηλά, αλλά παραβαίνει το δεύτερο στίχο μόνο για σήμερα χάριν του SPORT 24 όπου και μας αναλύει το 8ο θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, έχοντας πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, στο σύλλογο της καρδιάς του, αφού ποτέ δεν έκρυψε πως είναι Ολυμπιακός !

Κι είναι...Ολυμπιακός!

" Αλήθεια είναι και θυμάστε την καζούρα που μου έκαναν οι συμπαίκτες μου μετά το πρώτο παιχνίδι. Απλά τώρα ήμουν διπλά άτυχος στο Καραϊσκάκη, αφού τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάω εγώ να τους κάνω πλάκα στα αποδυτήρια και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική αυτή επιτυχία, με κάλεσαν για ντόπινγκ κοντρόλ ! Μιλάμε για την καντεμιά" μας λεει γελώντας ο σκόρερ που έπαιξε ρόλο...Σαϊτιώτη και στα δύο παιχνίδια, με γκόλ πρόκρισης πάντως αυτό στον Πειραιά.

" Από την αρχή θέλαμε ένα γκολ για να κάνουμε το έργο μας πιό εύκολο και το επιδιώξαμε. Δεν ήρθε είτε λόγω άγχους, είτε από τις εξαιρετικές τοποθετήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη. Στην παράταση είπαμε να κυνηγήσουμε πάλι το γκολ, αφού αλλιώς θα παίζαμε με τη φωτιά και όταν βγήκα μόνος μου, σκέφτηκα απλά αστραπιαία, ότι πρέπει να προλάβω στο βήμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και έγινε. Είναι εξαιρετικός στις εξόδους και έτσι έσωσε σίγουρο γκολ στην αρχή από τον Σαϊτιώτη. Αυτή τη φορά όμως τον πρόλαβα στο τσάκ και μόλις είδα τη μπάλα στα δίχτυα, τα συναισθήματα ήταν περίεργα, όμορφα πάντως και ο πανηγυρισμός βγήκε αυθόρμητα" συνεχίζει ο νεαρός μέσος, που μας ζητάει να μην τον...ξυπνήσουμε.

Όπως η Εθνική

" Μετά τον πρώτο αγώνα, λέγαμε ότι δεν ονειρευόμαστε, αλλά πλέον ζούμε ένα όνειρο είναι φανερό, το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην μας ξυπνάτε λοιπόν. Αλήθεια ποιός πίστευε ότι η εθνική ομάδα θα πάρει το ευρωπαϊκό ;Γιατί λοιπόν να μην δικαιούμαστε και εμείς να ονειρευόμαστε, ακόμα και την κούπα. Βέβαια αυτό θα γίνει αν περάσουμε στον τελικό, γιατί προέχει ένας μεγάλος ημιτελικός με τη Λάρισα" συνεχίζει και επισημαίνει την παρουσία τριών ομάδων από την περιφέρεια.

" Απίστευτο και όμως αληθινό. Γίναμε Αγγλία, αλλά πρόκειται για υγεία και μεγάλη στιγμή της διοργάνωσης, αφού και οι τρεις ομάδες αυτές έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Υπάρχει και το μεγάλο φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο"

Την Κυριακή τους περιμένει ο Θρασύβουλος και μέχρι τώρα το γεγονός ότι τα Γιάννενα δεν είναι στην πρώτη θέση της β’ εθνικής, οφείλεται στο...κύπελλο. :" Πράγματι έχουμε χάσει τους περισσότερους βαθμούς μετά από θριάμβους στο κύπελλο. Πρέπει να σπάσουμε αυτή την παράδοση γιατί η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην α’ εθνική και ας το καταλάβουν και οι αρμόδιοι. Δεν ζητάμε εύνοια, αλλά ούτε και εικόνες όπως αυτές στο Καραϊσκάκη. Ας μας παίζουν πλέον 50-50, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο".

Ήταν άθλος!

Εργοτέλης και Χαϊδάρι είχαν κάνει τα προηγούμενα μεγάλα «μπάμ» την τελευταία διετία που ισχύει το νέο σύστημα στο κύπελλο, αποκλείοντας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, αλλά όπως λεει ο άσος του ΠΑΣ: " Ο δικός μας άθλος, είναι θεωρώ μεγαλύτερος γιατί τον ολοκληρώσαμε σε διπλά παιχνίδια και όχι σε νόκ άουτ. Ηταν πραγματικά μεγάλο κατόρθωμα και γι’ αυτό είμαστε όλοι υπερήφανοι".

" Και αν τελικά φτάσετε στον τελικό, επιμένεις για άνοδο;" τον ρωτάμε: " Ούτε συζήτηση, απλά αν βρεθούμε στο Πανθεσσαλικό, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, θα πάμε για την κούπα..." καταλήγει και συνεχίζει να ονειρεύεται.





















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ