ΙΝΤΕΡ

Υπογράφει 5αετές συμβόλαιο ο Πάντεφ

Υπογράφει 5αετές συμβόλαιο ο Πάντεφ
Πάντεφ-Λάτσιο

Ο Γκόραν Πάντεφ θα υπογράψει τη Δευτέρα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ και θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Ιανουαρίου, αποκάλυψε εφημερίδα των Σκοπίων

Όπως αποκάλυψε την Κυριακή (27/12) η εφημερίδα "Vest", ο Σκοπιανός επιθετικός θα υποβληθεί τη Δευτέρα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε κατ'ευχήν θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, οι ετήσιες απολαβές του 26χρονου άσου θα είναι της τάξης των 3.000.000 ευρώ, ενώ οι "νερατζούρι" θα ανακοινώσουν επίσημα την απόκτησή του στις 2 Ιανουαρίου που θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος και την ίδια ημέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην Πινετίνα μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

"Στην καριέρα μου δεν φοβήθηκα ποτέ το συναγωνισμό γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Η Ίντερ είναι μία μεγάλη ομάδα και ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες μου, που είναι να μάχομαι για πολλούς τίτλους αλλά και να αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως δεν υπάρχει τίποτα ακόμα επίσημο",

τόνισε από την πλευρά του ο πρώην άσος της Λάτσιο (έμεινε ελεύθερος την Τετάρτη ύστερα από δικαστική διαμάχη στην οποία είχε εμπλακεί με την διοίκηση των 'λατσιάλι") με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ίντερ είχε αποκτήσει τον Γκόραν Πάντεφ το 2001 όταν ήταν μόλις 18 ετών, ωστόσο στα τρία χρόνια που άνηκε στους Μιλανέζους δεν φόρεσε σε κάποιο επίσημο ματς τη φανέλα τους, αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού σε Σπέτσια και Ανκόνα.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ