ΑΡΗΣ

Υπογράφει ο Γκαρσία ως το 2013

Υπογράφει ο Γκαρσία ως το 2013
νατσο γκαρσια

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013 αναμένεται να υπογράψει ο Νάτσο Γκαρσία

Συγκεκριμένα από χθες το μεσημέρι κιόλας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ξεκίνησε τις επαφές της με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Η αρχή έγινε με τους Νάτσο Γκαρσία, Βλάνταν Ίβιτς, Ρονάλντο Γκιάρο και Σέρχιο Κόκε, ενώ σήμερα είναι να πάρουν σειρά οι Χαβίτο και Σιστόν ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν εκκρεμότητες. Η περίπτωση του Γκαρσία φαντάζει τυπική με τον διεθνή Βολιβιανό να είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη ως το 2013 ενώ σε πολύ καλό κλίμα έγινε και το ραντεβού με τον Ίβιτς. Στη συνέχεια μπορεί να αναχώρησε οδικώς για το Βελιγράδι ωστόσο είναι πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα είναι να γίνει νέα επαφή στην οποία και εκτός απροόπτου θα κλείσει θετικά το θέμα. Η παραμονή εξάλλου του Μπάγεβιτς στην άκρη του πάγκου του Άρη είναι σίγουρο ότι συνέβαλε προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ακόμα και σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο τετ α τετ και με τον Ρονάλντο.

Όσο για τον Κόκε; Με τον Ισπανό επιθετικό έγινε μία πρώτη κουβέντα για ένα νέο συμβόλαιο σε θετικό κλίμα ενώ μέσα στις επόμενες μέρες κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Κώστας Χαλκιάς φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει. Σχετικά με τον Μάρκο Αουρέλιο ναι μεν όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση ωστόσο στην ΠΑΕ Άρης δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο θα επιδιώξουν να αποζημιωθούν.

Κι όσο για τις εισηγήσεις του Μπάγεβιτς; Πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα (σ.σ. ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη του Ατρόμητου), ενός σέντερ φορ, ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ενός αμυντικού χαφ και ενός κεντρικού αμυντικού.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ