ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Yπογράφει σήμερα ο Σενόνε

Yπογράφει σήμερα ο Σενόνε
Χριστοβασίλης

Το δέκατο φετινό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα

Ο 23χρονος Ουρουγουανός φορ είχε συνάντηση χθες με την διοίκηση και τον πρόεδρο Γιώργο Χρηστοβασίλη. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" κατά την άφιξη του στην Ελλάδα έδειξε αισιόδοξος για την μεταγραφή του στον ΠΑΣ: " Περίμενα ότι όλοι θα με υποδεχτούν ζεστά. Νιώθω πολύ όμορφα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Γνωρίζω ότι η ομάδα ανέβηκε φέτος κατηγορία. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να τους γνωρίσω από κοντά. Είδα πολλές φωτογραφίες του κόσμου του ΠΑΣ στο ίντερνετ. Το μύνημα που στέλνω είναι ότι θα προσπαθήσω να κερδίσω σε κάθε παιχνίδι

".

Όσον αφορά την υπόθεση Ριμόλντι, η διοίκηση του ΠΑΣ περιμένει την απάντηση του Αργεντίνου. Δεν έχει δοθεί απάντηση πότε ο Ριμόλντι θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ την Πέμπτη ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σε περίπτωση που ο Ριμόλντι δεν εμφανιστεί τότε το βάρος θα πέσει στην απόκτηση του Μάρτιν Γκρανέρο, τονίζοντας κύκλοι της ΠΑΕ ότι είναι η ιδανική λύση στα χαφ, περιμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις με τον Αργεντίνο.



TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ