ΠΑΟΚ

Υπογραφές και διαζύγιο με Ουντέζε

Υπογραφές και διαζύγιο με Ουντέζε
Ουντέζε, ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ίσως και σήμερα, αναμένεται να αποτελέσει ο Νιγηριανός Ιφεάνι Ουντέζε

Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να λύσει το συμβόλαιό του με ένα συγκεκριμένο ποσό που θα εισπράξει άμεσα μάλιστα ως αποζημίωση. Με τον τρόπο αυτό θα επέλθει ένα διαζύγιο χωρίς οι σχέσεις των δυο πλευρών να φθάσουν στα άκρα. Όπως δηλαδή θα μπορούσε να είχε συμβεί μετά το ταξίδι του Ουντέζε στην Νιγηρία με την καλή διάθεση που υπήρξε από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που με την σειρά της θα απελευθερωθεί από ένα μεγάλο ποσό.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του Ουντέζε έχουν έρθει σε συμφωνία και σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανό ο Ουντέζε να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του.

Το διαζύγιο του Ουντέζε ουσιαστικά φωτογράφισε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε σχετικά: " H περίπτωση του Ουντέζε πρέπει να λυθεί με το σωστό τρόπο.

Τον συμπαθώ προσωπικά και ανέκαθεν τον θεωρούσα έναν πολύ καλό παίκτη. Τώρα υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να δούμε, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πριν από 3-4 εβδομάδες είχε ένα πρόβλημα, από τότε δεν τον έχω δει".



Στο μεταξύ εντός των ημερών αναμένονται κάποιες πιθανές εισηγήσεις του Σάντος για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, καθώς στο διάστημα που παρέμεινε στην πατρίδα του είχε κάποιες καθοριστικές επαφές. Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε επίσης στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου να ξεκαθαρίσει ότι αν είναι να αποκτηθεί θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αναγκαίος για τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά εν όψει της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:30), η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Ίλιεφ, Σνάουτσνερ, Αραμπατζής και Γκονζάλεζ ενώ δεν πήρε μέρος ο Κωνσταντινίδης ο οποίος έκανε θεραπεία.

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ απόντες θα είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια όπου έδωσαν δυναμικό παρών, με Αστέρα στην Τρίπολη και με Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αιτία το ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε προσωπικά ακόμα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την επικοινωνία που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη ο τελευταίος αρνήθηκε την παραχώρηση εισιτηρίων.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εγγυηθεί προσωπικά για την μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Του πρότεινε μάλιστα να τους συνοδεύσει αυτός στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει μαζί τους τον αγώνα με την ΑΕΚ, όπως είχε κάνει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ακόμα παρότρυνε τον Νικολαΐδη να κάνει το ίδιο στο παιχνίδι του β' γύρου στο γήπεδο της Τούμπας με τους οπαδούς της ΑΕΚ χωρίς όμως να μπορέσει να τον μεταπείσει με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ανταλλαγή εισιτηρίων μεταξύ των δύο ΠΑΕ.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ