ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογραφή, απόρριψη και τρεις

Υπογραφή, απόρριψη και τρεις
Σάντσο

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Έμερσον Ντε Αντράντε Σάντος

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Αργεντινό Άλεξ Λεάντρο Ντε Σόουζα, τον Βραζιλιάνο Μπίνιο Ντε Σάντος που έπαιζε στην Πορτογαλία αλλά και τον διεθνή από το Τρινιντάντ Μπρεντ Σάντσο.
Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Έμερσον Ντε Αντράντε Σάντος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ηρακλή για τα επόμενα 1+1 χρόνια αφού χθες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο επίσης Βραζιλιάνος Μάρκο Αντόνιο απορρίφθηκε παρά το υπήρχε μαζί του προφορική συμφωνία στο οικονομικό επίσης για συνεργασία για δύο χρόνια για το λόγο ότι δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Έμερσον Ντε Αντράντε Σάντος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του πήρε τον δρόμο για την Πορταριά του Πηλίου όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου.

Η Ευρώπη και ο Ριβάλντο
Ο Έμερσον Ντε Αντράντε Σάντος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport αναφερόμενος στο γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή δήλωσε πως: " Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα", και συνέχισε: " Ήθελα να παραμείνω στην Ευρώπη και μόλις δέχτηκα την κρούση από την ελληνική ομάδα ήμουν θετικός. Θέλω να μάθω όσο γίνεται περισσότερο πράγματα για την νέα του ομάδα ώστε να μπορέσω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο".

Όσο για το τι γνωρίζει αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα ο Έμερσον δήλωσε: " Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι παίζει ο Ριβάλντο και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και ο Κονσεισάο", και δεν έκρυψε πως: " Πάντως αποτελεί μια πρόκληση για μένα η παρουσία μου στον Ηρακλή προκειμένου να δείξω τις ικανότητες μου και να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα".

"Θέλω να κερδίζω το κάθε παιχνίδι"
Όσο για την θέση που αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε: " Στην Βραζιλία το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό όλοι αμύνονται και όλοι είναι στην επίθεση. Η θέση μου είναι λίγο πιο πίσω από τους επιθετικούς, αλλά θα αγωνιστώ όπου επιθυμεί ο προπονητής μου", κι όσο τέλος για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του με την ομάδα του Ηρακλή δήλωσε: " Θέλω να κερδίζω το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία. Θέλω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω την φιλοσοφία της ομάδας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Όσο για τους Άλεξ Λεάντρο Ντε Σόουζα, Μπίνιο Ντε Σάντος και Μπρεντ Σάντσο αναμένονται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη ώστε να υποβληθούν με την σειρά τους σε ιατρικές εξετάσεις όπου αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες απορρίφθηκε από τον Βαγγέλη Βλάχο ο Πολωνός τερματοφύλακας Λετσεζιέφσκι που είχε δοκιμαστεί τις τελευταίες μέρες με τον Ισπανό Πάρντο να διατηρεί το προβάδισμα για την εξασφάλιση ενός συμβολαίου με τον Ηρακλή της νέας χρονιάς.
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ