ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποκλίθηκε στον Μέσι

Υποκλίθηκε στον Μέσι

Ο Ατάλα Γκουέρα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, κατά την διάρκεια των εθιμοτυπικών χαιρετισμών πριν το ματς με την Αργεντινή, υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι (βίντεο).

Στο μεγαλείο του έχει υποκλιθεί όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Τέσσερις φορές και μάλιστα συνεχόμενες κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, έχει σπάσει αναρίθμητα ρεκόρ και για την αφεντιά του έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι και έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις σε πληκτρολόγια. Η αποθέωση στο πρόσωπό του και η λατρεία για τα επιτεύγματά του τον έχουν ήδη κατατάξει στο πάνθεον των κορυφαίων όλων των εποχών.

Πόσες ευκαιρίες, λοιπόν, θα είχε ο Ατάλα Γκουέρα από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο να συναντηθεί στο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι και να του σφίξει και το χέρι. Ε, αυτή τη μια φορά θέλησε να την εκμεταλλευτεί και να προβεί σε μια αυθόρμητη ενέργεια, δείγμα ότι ο Αργεντινός αστέρας έχει φανατικούς υποστηρικτές ακόμα και συναδέλφους του. Και λογικό εδώ που τα λέμε...

Για το λόγο αυτό, ο 26χρονος Γκουέρα υποκλίθηκε στον Μέσι προτού του δώσει το χέρι του κατά την διάρκεια των εθιμοτυπικών χαιρετισμών πριν τον φιλικό αγώνα των δυο χωρών στο Μπουένος Άιρες. Ένα ακόμη δείγμα ότι ο Μέσι έχει την δική του ξεχωριστή θέση στο χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής ιστορίας. Έχει βέβαια να γράψει ακόμα πολλές "χρυσές σελίδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ