ΙΩΝΙΚΟΣ

Yπολογίζει σε Φαμπίνιο ο Γκουλής

Yπολογίζει σε Φαμπίνιο ο Γκουλής
New Image

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον προπονητή του Ιωνικού, Νίκο Γκουλή, καθώς είδε με ικανοποίηση τον Βραζιλιάνο μέσο Φαμπίνιο

Βέβαια αυτή ήταν η πρώτη "κανονική" προπόνηση του Φαμπίνιο μαζί με την ομάδα μετά τον τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Πέμπτης (30/10), αλλά μέχρι τη Δευτέρα που θα γίνει ο αγώνας με την Καρδίτσα, μεσολαβούν ακόμη τρεις προπονήσεις και έτσι ο Βραζιλιάνος μπορεί να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους, από πλευράς φυσικής κατάστασης και να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Οσον αφορά στον Τόνι Γκονζάλες, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα της Δευτέρας, καθώς προπονήθηκε και σήμερα εντατικά, δείχνοντας ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, από την κλωτσιά που δέχθηκε στην Κατερίνη.

Ετσι, οι απουσίες που θα έχει ο Νίκος Γκουλής είναι αυτές των Φουκούντα, Ουκάρ, Βουρεξάκη, Τσουκαλά, Σωτήρη Παπαζούδη και Πούτα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα της Δευτέρας (γήπεδο Νεάπολης 18.05) θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ