ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπολογίζεται ο Καραμάνος όχι ο Αγκουαζί στον Ατρόμητο

Υπολογίζεται ο Καραμάνος όχι ο Αγκουαζί στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Μετά την επικράτηση επί του Πανθρακικού ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πιο δύσκολο τεστ του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει μόνο τον Αγκουαζί εκτός προγράμματος κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Γαλλοαλγερινός ο οποίος την Δευτέρα είχε τε γενέθλια του δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους πράσινους.

Αντίθετα στην διάθεση του νεαρού τεχνικού θα είναι ο Καραμάνος ο οποίος πήρε και την Δευτέρα κανονικά μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Λοράν Αγκουαζί που έχει σήμερα τα γενέθλια του και δέχθηκε ευχές από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγραψε το όνομα του στο ιατρικό δελτίο εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Ο Γαλλοαλγερινός άσος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

Να διατηρήσει το αήττητο

Ο Ατρόμητος στο πιο δύσκολο έως τώρα τεστ του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με στόχο μια ακόμα νίκη και κυρίως να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του. Το Περιστέρι έχει αποτελέσει το "κάστρο" της ομάδας των Δυτικών Προαστίων που μέχρι σήμερα δεν ξέρει τι πάει να πει εντός έδρας ήττα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ