ΑΡΗΣ

Υπομονή μέχρι νεοτέρας

Υπομονή μέχρι νεοτέρας

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αν και έχουν φθάσει στα όριά τους, αποφάσισαν να προπονηθούν και την επόμενη εβδομάδα.

Στο ακουστικό τους αναμένουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη τις διοικητικές εξελίξεις αλλά πολύ περισσότερο την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων από την ΠΑΕ.

Άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα περιμένουν συγκεκριμένες απαντήσεις από πλευράς της διοίκησης, βλέποντας ωστόσο ότι οι μέρες περνούν χωρίς να έχει υπάρξει κάτι νεότερο σε σχέση με την επίσκεψη της νέας διοίκησης.

Σήμερα η προπόνηση έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τη συμμετοχή και ποδοσφαιριστών της Κ20, μιας και υπάρχουν πολλές απουσίες καθώς μόλις επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας παραβρέθηκαν.

Όσοι ήταν εκτός Θεσσαλονίκης δεν εμφανίστηκαν παίρνοντας σχετική άδεια (Τσιάρας, Γκόλιας, Καμινιώτης, Τσουμάνης, Σουνάς και Νταμαρλής) και μόνο οι Ψυχογιός, Διούδης, Οικονομόπουλος, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος και Λεμονής από τους επαγγελματίες συν τους τέσσερις που προπονούνται από την Κ20, έδωσαν το "παρών".

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα θα έχει ρεπό και οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 16:00 και πάλι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" συνεχίζοντας τις προπονήσεις τους μέχρι νεοτέρας.

Εν τω μεταξύ την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (2/5) η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ανάμεσα στις πρώτες αποφάσεις είναι η αλλαγή του λογιστηρίου με στελέχη που θα επιλέξει η νέα διοίκηση.

Όπως είναι γνωστό υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ Άρης επί σειρά ετών ήταν ο Μπάμπης Κωτσιόπουλος, ενώ για λίγους μήνες επί διοίκηση Ψηφίδη ανέλαβε ο Στάθης Ρούσσος ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος να αναλάβει το λογιστήριο της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ