ΑΡΗΣ

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη ζήτησε ο Αθανασιάδης

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη ζήτησε ο Αθανασιάδης
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με θέμα το οικονομικό είχαν το μεσημέρι οι αρχηγοί της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Μία μέρας υπομονής ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης , από τους αρχηγούς της ομάδας στην συνάντηση που είχε μαζί τους το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκαν οι Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Σηφάκης και Ρίκι Φατί που εισέπραξαν εξηγήσεις για τι ισχύει με το οικονομικό ενόψει και της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στην προ δύο εβδομάδων συνάντηση που είχε με τους Λαζαρίδη, Φατί και Πρίττα στην αρχή της διήμερης αποχής από τις προπονήσεις η καταβολή των οφειλομένων θα άρχιζε να γίνεται στην τρέχουσα εβδομάδα.

Για τον λόγο αυτό και ζητήθηκε σήμερα ενημέρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη μέσω της τριμελούς αντιπροσωπείας που επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκαν με τον πρόεδρό της.

"Κάντε λίγες ώρες υπομονή, αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα", ήταν το νόημα των όσων είπε στους τρεις αρχηγούς του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Αθανασιάδης που αύριο θα ανοίξει τα χαρτιά του στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη.

Κι όσο για τους Λαζαρίδη, Σηφάκη και Φατί δεσμεύθηκαν να μεταφέρουν τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ στους συμπαίκτες τους και ακολούθως θα περιμένουν κι αυτοί την αυριανή αναλυτική ενημέρωση στην διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη με την ευχή ότι θα υπάρξει ροή αποπληρωμής των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στα προβλήματα του Μανουέλ Μασάδο προστέθηκε και ο Βραζιλιάνος Μίσελ που δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εξαιτίας μίας διάτασης που όπως αποδείχθηκε τον ταλαιπωρεί.

Κι αν αύριο θα φανεί ακόμη καλύτερα το πώς έχει ο τραυματισμός του θεωρείται σίγουρο πως θα προφυλαχθεί στο προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λίτεξ Λόβετς του Χρίστο Στόιτσκοφ σε περίπτωση που αναβληθεί οριστικά η 23 αγωνιστική της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ