ΑΓΓΛΙΑ

Ύποπτος για σεξουαλική επίθεση ο Ρομπίνιο!

Ύποπτος για σεξουαλική επίθεση ο Ρομπίνιο!
Ρομπίνιο-Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ρομπίνιο συνελήφθη από την αστυνομία και έδωσε κατάθεση, με την κατηγορία του βιασμού 18χρονης γυναίκας σε ντισκοτέκ του Λιντς

Όπως αποκαλύπτουν την Τετάρτη (28/1) τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνελήφθη από την αστυνομία και έδωσε κατάθεση, μετά από κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση σε 18χρονη γυναίκα στις 14 Ιανουαρίου σε ντισκοτέκ του Λιντς.
Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ενώ ο εκπρόσωπός του Κρις Ναθάνιελ, εξέδωσε ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του παίκτη αναφέροντας:

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ρομπίνιο είχε μία συνάντηση με την αστυνομία, κάτι που είχε προαποφασιστεί, ως μέρος της έρευνας που διεξάγεται.

Ο παίκτης αρνείται την παραμικρή εμπλοκή του και είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί με την αστυνομία, στην περίπτωση που χρειαστεί κάτι περισσότερο".



Να σημειωθεί πως η αστυνομία του Γιόρκσαϊρ επιβεβαιώσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συνελήφθη ένας άνδρας και απελευθερώθηκε με εγγύηση στις 27 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για την ταυτότητά του.





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ