ΑΡΗΣ

Υπόσχεση μάχης από τον Πρόμπιερζ

Υπόσχεση μάχης από τον Πρόμπιερζ
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σε τετ α τετ που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την απορία του για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έδωσε υπόσχεσης μάχης για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σε τετ α τετ που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την απορία του για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έδωσε υπόσχεσης μάχης για την κατάκτηση της πρώτης νίκης την Κυριακή στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός είναι επόμενο να θέλει η δεύτερή του εμφάνιση στην άκρη της τεχνικής του Άρη να συνδυαστεί με την πρώτη του νίκη αλλά και στο πρωτάθλημα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων ο Πρόμπιερζ που δεν έδειξε να ζητάει πίστωση χρόνου από την διοίκηση της ΠΑΕ αν και γνωρίζει ότι περιμένουνε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Πανιώνιο αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League με βάση την εικόνα του από την δεκαημέρου δουλειά του στο τετ α τετ που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ είπε: " Δεν μπορώ να καταλάβω πως η ομάδα δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα.

Απ' όσα έχω δει, το υλικό είναι πολύ καλό. Υπάρχει ποιότητα και δεν δικαιολογείται η πορεία που κάνει μέχρι τώρα", ενώ φρόντισε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την συνέχεια με βάση τα τετ α τετ που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και από τα DVD των εφτά μέχρι σήμερα παιχνιδιών που είδε.

Στο ένα εξάλλου ήταν ο ίδιος στην άκρη του πάγκου του Άρη και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο παιχνίδι και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μία μόλις μέρα μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και την υπογραφή του συμβολαίου του.

" Μίλησα με τους παίκτες, είδα όλα τα ματς και κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Η ομάδα θα είναι καλύτερη στη συνέχεια. Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε μία ομάδα που θα μάχεται και με λίγη τύχη πιστεύω ότι την Κυριακή θα έρθει η πρώτη νίκη".

Πλέον ο Πρόμπιερζ καλείται να κάνει πράξη το απόγευμα της Κυριακής στο "Γεντί Κουλέ" την υπόσχεσή του προς την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεδομένου ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ