ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπόσχεται γκολ ο "Λούτσι"

Υπόσχεται γκολ ο "Λούτσι"
λουτσιανο

Συνέντευξη στο γερμανόφωνο πρακτορείο ποδοσφαιρικών ειδήσεων "dafna", παραχώρησε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Ο έμπειρος μέσος δήλωσε ότι η συγκομιδή του Ατρόμητου στον πρώτο γύρο θα μπορούσε να είναι καλύτερη, τόνισε ότι οι ίδιοι της ομάδας είναι οι ίδιοι από την αρχή της σεζόν και υποσχέθηκε ότι θα πετύχει περισσότερα γκολ στο δεύτερο γύρο. Η συνέντευξη του Λουτσιάνο:
Κύριε Λουτσιάνο είστε ικανοποιημένος από την συγκομιδή της ομάδας σας στον πρώτο γύρο;

"Θα μπορούσαμε να συλλέξουμε περισσότερους βαθμούς. Το καλοκαίρι είχαμε μεγάλες προσδοκίες όμως χάσαμε πολλούς πόντους. Αυθόρμητα έρχονται στο μυαλό μου οι αγώνες με Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς".

Τι έφταιξε;

" Όλοι φταίμε. Δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν πρέπει να ξεχνάει όμως κανείς ότι ο Ατρόμητος πήρε πολλούς νέους παίκτες το καλοκαίρι. Επίσης προέκυψαν πολλοί τραυματισμοί που μας στοίχισαν με βαθμούς".

Πως αξιολογείτε τη δική σας απόδοση; Είστε ικανοποιημένος με τα 2 γκολ σε 13 παιχνίδια;

" Όχι. Ένας Λουτσιάνο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με αυτό. Έπρεπε να είχα καλύτερη απόδοση όμως έχουμε ένα ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω καλύτερη απόδοση στο δεύτερο γύρο. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι θα βάλω περισσότερα γκολ. Θα δουλέψω ακόμα πιο πολύ. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις κάτι".

Ποιοι είναι φέτος οι στόχοι του Ατρόμητου;

" Οι στόχοι μας δεν άλλαξαν από την αρχή του πρωταθλήματος. Θέλουμε να φθάσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο πρόεδρος μας ο κύριος Σπανός κάνει τα πάντα γι' αυτόν τον στόχο".

Από την προηγούμενη θητεία σας στον Πανιώνιο γνωρίζετε τον Αχμέντ Μαγκντί. Πως το αξιολογείτε;
" Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Αλλά ένας τόσο νέος παίκτης χρειάζεται πάντοτε λίγο χρόνο ειδικά όταν αλλάζει σύλλογο. Η διοίκηση, οι φίλαθλοι, εμείς πρέπει να δείξουμε λίγη υπομονή. Έχει τις δυνατότητες για να καταφέρει πολλά στον Ατρόμητο".

Πως βλέπετε τους φιλάθλους του Ατρόμητου που θεωρούνται από τους πιο πιστούς στην Ελλάδα;

" Οι φίλαθλοι είναι πάντα ευχαριστημένοι όταν η ομάδα κερδίζει. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, δεν παίζουμε ποτέ για να χάσουμε. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και τότε θα έχουμε στο γήπεδο μας ακόμα πιο πολλούς φιλάθλους που θα γίνονται ο δωδέκατος παίκτης μας".

Τι εύχεστε για το 2007;

" Εύχομαι σε όλους τους παίκτες, σε όλο τον ελληνικό λαό, πάνω από όλα υγεία".













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ