ΟΦΗ

Υποτροπή ο Στεφανής

Υποτροπή ο Στεφανής
Στεφανης

Ο Κώστας Στεφανής αποχώρησε απο το απογευματικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο

Η ατυχία δεν αφήνει σε ησυχία τον Κώστα Στεφανή. Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας και μετρούσε αντίστροφα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όμως το απόγευμα αποχώρησε απο το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο.
Όσον αφορά την προετοιμασία του ΟΦΗ για τον επαναληπτικό με την Τομπόλ Κοστανάϊ, ο Ράϊνερ Μάουρερ είχε διπλές προπονήσεις για τους παίκτες του. Οι δύο προπονήσεις αφιερώθηκαν σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, ασκήσεις τακτικής, ενώ το απόγευμα ο Γερμανός τεχνικός έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις στημένες φάσεις. Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε και δίτερμα στο οποίο σκόραραν οι Σίμιτς και Πόποβιτς.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο τένοντα, με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία. Ο Δημήτρης Πλιάγκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα πρωί και απόγευμα γιατί έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης οι τερματοφύλακες Πίρσμαν, Κασμερίδης, Τζόρβας έκαναν ατομική προπόνηση με τον Φανούρη Πατηνιώτη.

Αρχηγός ο Κουνενάκης

Mετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των παικτών του ΟΦΗ ο Νίκος Κουνενάκης εκλέχθηκε πρώτος αρχηγός για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Επίσης για την ίδια περίοδο αρχηγοί θα είναι και οι Γκόραν Ντρούλιτς, Πιερ Ισά και Μανόλης Ρουμπάκης.

Σύσκεψη στην Α.Δ. Ηρακλείου

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και γενικός διευθυντής, Ζαχαρίας Μωραϊτης και Στέλιος Κατεργιαννάκης εκπροσώπησαν την διοίκηση στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Η σύσκεψη έγινε προεδρεύοντος του αστυνομικού διευθυντή ταξιάρχου κ. Γιαννακόπουλου.

Ο κ. Μωραϊτης επεσήμανε ότι στόχος της διοίκησης είναι να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία ο αγώνας της Κυριακής. ''Πάγια θέση της διοίκησης είναι να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ομαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση του φίλαθλου κόσμου και φυσικά την διεξαγωγή του αγώνα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια'' επεσήμανε ο κ. Μωραϊτης.

Οι Θύρες 3,4 θα χρησιμοποιηθούν για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ η Κρητική ΠΑΕ επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών εφόσον συνοδεύονται.












TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ