ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Λαγός

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Λαγός
Στραματσόνι Λαγός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Λαγός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξιό γόνατο, ενώ οι Πράνιτς και Τελάντερ δεν υπολογίζονται για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/5) ο Τάσος Λαγός, προκειμένου να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο μηνίσκο του γόνατου του δεξιού ποδιού. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan και ο 24χρονος αμυντικός χαφ θα παραμείνει νοσηλευόμενος.

Έτσι και αλλιώς, ο Λαγός δεν προλαβαίνει τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια των play offs, οπότε η επάνοδος του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα συμβεί τη σεζόν 2016-2017.

Ο Πράνιτς εξακολουθεί να παραπονιέται για πόνους και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Τελάντερ γυμνάστηκε ατομικά. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το αθηναϊκό ντέρμπι της Δευτέρας (23/5) με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της Πέμπτης (19/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, γυμναστήριο και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (20/5) στις 10:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ