ΑΡΗΣ

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Γκιάρο

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 MOTIONTEAM

Αναγκαστικά απών από το σημερινό οικογενειακό διπλό της ομάδας του Άρη με την Κ-20 στις εγκαταστάσεις του Νέόυ Ρυσίου ήταν ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Το γιατί είχε να κάνει με το ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πέτρα στα νεφρά.

Χωρίς απώλεια χρόνου ο Γκιάρο υποβλήθηκε σε επέμβαση με επιτυχία και παραμένει κλινήρης για να αναρρώσει πλήρως ώστε να είναι έτοιμος για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου λογικά θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσο για το οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ-20 σε αυτό μπορεί να μην κρατήθηκε σκορ από τον Σάκη Τσιώλη που όμως παρόλα αυτά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους τους παίκτες του.

Εκτός του Γκιάρο πάντως δεν αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Πρίττας, Τσέζαρεκ και Βανγκέλι που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους αλλά και ο Τόχα λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι του.

Κι όσο τέλος για αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ