ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζάετς: "Ο ΠΑΟ είναι η ψυχή μου"

Ζάετς: "Ο ΠΑΟ είναι η ψυχή μου"
ζαετς INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός για τον Βέλιμιρ Ζάετς αποτελεί την μεγάλη του αγάπη

Πλέον, ο Βέλιμιρ Ζάετς δεν παρακολουθεί τους αγώνες του Παναθηναϊκού από το γήπεδο, καθώς εργάζεται ως τηλεσχολιαστής σε τηλεοπτικό κανάλι της Κροατίας και ζητάει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάνει υπομονή.
Ο Ζάετς ξεδιπλώνει με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Derby" τις αναμνήσεις του από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

Επίσης, δεν ξεχνάει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Tι θυμάται περισσότερο από την καριέρα του στον ΠΑΟ: " Eκείνο που μου έχει μείνει είναι το πείσμα του Γιώργου Βαρδινογιάννη να με φέρει στον Παναθηναϊκό. Ο "Καπετάνιος" ήρθε και με βρήκε στην Ισπανία, όπου κάναμε προετοιμασία και με αυτό τον τρόπο με έκανε να υπογράψω συμβόλαιο. Γνώριζα την ομάδα αλλά κυρίως η θέληση του "Καπετάνιου" να με φέρει στο τριφύλλι με κέρδισε.

Φόρεσα το καλοκαίρι του 1984 την φανέλα του Παναθηναϊκού και δεν το μετάνιωσα σε καμία περίπτωση. Ειδικά όταν είδα 70.000 κόσμο στο φιλικό με τη Νότινχαμ Φόρεστ. Τότε κατάλαβα ότι θα έμενα για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό

".

Οι καλύτερες στιγμές από την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: " Ως παίκτης, η καλύτερη μου χρονιά ήταν όταν πήραμε το νταμπλ το 1986. Τότε η ομάδα είχε 42.000 μ.ο εισιτηρίων. Υπήρχαν αγώνες με μικρές ομάδες που το Ολυμπιακό στάδιο είχε 60.000 κόσμο. Το 1986 ήταν η καλύτερη μου χρονιά και ως παίκτης καθώς τότε ανακυρήχθηκα καλύτερος παίκτης και στην Γιουγκοσλαβία, λόγω της εθνικής ομάδας αλλά και την καλής πορείας με τον Παναθηναϊκό. Ως τεχνικός διευθυντής δεν ξεχνάω την περίοδο 2003-04 όταν καταφέραμε να πάρουμε το νταμπλ".

Η εντύπωση του για τον φετινό Παναθηναϊκό: " Aπό την τηλεόραση έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια και εκείνο που έχω διαπιστώσει είναι ότι έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς ο φίλαθλος θέλει να δει και αποτελέσματα. Είναι καινούργια ομάδα και θέλει χρόνο αλλά δεν βλέπω μεγάλη βελτίωση. Χρειάζεται σταθερότητα και υπομονή. Και με λιγότερη ποιότητα μπορείς να παίξεις καλύτερη μπάλα και να κάνεις καλύτερη ομάδα".



Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα στο μέλλον: "O Παναθηναϊκός είναι η ψυχή μου και αυτό που αγαπάω. Δεν μπορείς να είσαι Παναθηναϊκός και να γκρινιάζεις. καταλαβαίνω τους φιλάθλους για την αντίδραση τους. Τους έχω ζήσει και στις καλές και κακές του στιγμές. Τον φίλαθλο πρέπει να τον καταλαβαίνεις γιατί έχει πολλές απαιτήσεις, όπου ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος μεταξύ των οπαδών".











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ