ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζάετς: "Πολλά ονόματα που ήρθαν τώρα πιάσανε τόπο"

Ζάετς: "Πολλά ονόματα που ήρθαν τώρα πιάσανε τόπο"
Βέλιμιρ Ζάετς, Παναθηναϊκός

Για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΠΑΟ, τον Ρεχάγκελ και τον Νικοπολίδη μίλησε ο Βέλιμιρ Ζάετς στον "ΣΚΑΪ"

Για την αλλαγή της διοίκησης από Βαρδινογιάννη σε Πατέρα:

«Σίγουρα, εμένα δεν μου άρεσε γενικά ο τρόπος που έγινε αυτό, νομίζω ότι όλα θα μπορούσαν να γίνουν με πιο μαλακό τρόπο, γιατί οι άνθρωποι που είναι τώρα στον Παναθηναϊκό, είμαι σίγουρος και βλέπω από τις κινήσεις τους, ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό.
Αλλά ξέρω το ίδιο όπως και όλοι οι υπόλοιποι και ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αγαπάει τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος, που έχει μάθει τη δουλειά του, ξέρει από ποδόσφαιρο και μπορεί να βοηθήσει ακόμα. Και αυτό είναι θετικό που οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν γίνει πολύ καλύτερες».


Για τα λεφτά που έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός:
«Τεράστιο είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, σε σχέση ειδικά με όταν έπαιζα εγώ και μετά που ήμουν διευθυντής ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι πολλά ονόματα που ήρθαν τώρα πιάσανε τόπο. Βέβαια δεν μπορεί να τα πετύχεις όλα. Σίγουρα το μπάτζετ είναι για μία ομάδα που πρέπει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη.
Φέτος δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην Ευρώπη, αλλά μπορεί να παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, με λιγότερο σημαντικό ρόλο και στο πρωτάθλημα πάει πάρα πολύ καλά, δηλαδή αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή».


Για το αν οι μεταγραφές έγινα κάτω από πίεση:
«Στο ποδόσφαιρο πάντα έχεις νεύρα, έχεις πίεση. Έχεις την πίεση του κόσμου, έχεις πίεση του εαυτού σου, έχεις πίεση από αυτόν που σε πληρώνει στη διοίκηση. Για αυτό μερικές φορές δεν είναι σωστές οι επιλογές, μερικές φορές ξοδεύεις παραπάνω λεφτά απ’ ότι μπορείς, αλλά πιο σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό σκάουτινγκ που ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει».

Κατσουράνης, η καλύτερη μεταγραφή:
«Για μένα μεγάλη μεταγραφή και πολύ σημαντική ήταν του Κατσουράνη, που με κάποιο τρόπο είναι ένας παίκτης που ωρίμασε, που παίζει πάρα πολύ καλά, παίζει στο κέντρο και έχει βάλει 7-8 γκολ, σημαντικά γκολ που φέρανε πόντους. Αυτή η μεταγραφή για μένα είναι η καλύτερη».

Για τον Σισέ:
«Ο Σισέ για μένα είναι ένας παίκτης που ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πάρα πολλά. Δεν κατάφερε να κάνει καριέρα όπως έπρεπε, ούτε στο Λίβερπουλ, ούτε στη Μαρσέιγ, ούτε στο Σάντερλαντ, δεν ξέρω αν έχει πάει και κάπου αλλού. Αλλά επειδή ήρθε σαν μεγάλο όνομα, νομίζω ότι έχει δικαίωμα να έχουμε λίγο υπομονή ακόμα μαζί του. Δεν έχει φανεί ακόμα στα μεγάλα ματς, εκεί τον περιμένουμε πιο πολύ».

Για τον Τεν Κάτε:
«Ο Τεν Κάτε είναι ένας έμπειρος προπονητής που έκανε καλή δουλειά στην Ευρώπη. Νομίζω ότι στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τη νοοτροπία του παίκτη, τη νοοτροπία των μίντια, του ιδιοκτήτη, όλων. Ο Τεν Κάτε δεν την ξέρει, ούτε θα τη μάθει ποτέ, γιατί είναι ένας ξένος που δύσκολα θα την καταλάβει. Γι’ αυτό ένας από τους λόγους που νομίζω ότι είναι δύσκολο να κάνει όνομα που έχει κάνει σε προηγούμενες δουλειές, είναι αυτός».

Για τις επιλογές του Τεν Κάτε:
«Πρέπει να κάνει μία πιο σταθερή ομάδα. Νομίζω ότι κάνει πολλές αλλαγές, πολλές φορές. Νομίζω ότι αλλάζει σύστημα πολλές φορές, δεν έχει σταθεροποιηθεί ούτε με το σύστημα, ούτε με τα ονόματα. Τώρα προς τα μέσα της σεζόν το κάνει και αμέσως τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι στο ρόστερ έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτό είναι για μένα το αβαντάζ του Παναθηναϊκού».

Για το ντέρμπι:
«Είναι ένα ντέρμπι. Πρώτα απ’ όλα είναι ένα ντέρμπι, που αυτή τη φορά έχει ο Παναθηναϊκός το πάνω χέρι, γιατί έχει παραπάνω βαθμούς και μάλλον στο ντέρμπι θα μπει με ένα αβαντάζ, που δεν θα σημαίνει τίποτα αν χάσει. Νομίζω ότι αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να μην χάσει, να παίξει αρκετά κλειστά, έχει ομάδα που μπορεί να παίξει με κόντρα επιθέσεις και αυτό θα είναι σημαντικό.
Πιστεύω πολύ ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει και με τον τρόπο που θα παίξει, να κρατήσει καλά το κέντρο, γιατί έχει παίκτες στο κέντρο που μπορούν να κρατήσουν μπάλα, να ηρεμήσουν λίγο την πίεση του Ολυμπιακού που είναι σίγουρη μπροστά στους φίλαθλους του Ολυμπιακού και από εκεί να βγει ένα καλό αποτέλεσμα».


Για τον Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα που σίγουρα έχει κάνει μεγάλα αποτελέσματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Φέτος κάπου τα χάλασαν στην προετοιμασία και το ρόστερ τους δεν είναι τόσο μεγάλο, έτσι έχουν πρόβλημα με τους παίκτες. Δεν έχουν κάνει και φέτος μεταγραφές που περίμεναν, δεν έχουν για κάθε θέση δύο-τρεις παίκτες όπως είχαν. Σίγουρα ο Ολυμπιακός περιμένει να δει τι θα γίνει στην Ευρώπη και τότε μάλλον θα κάνουν κινήσεις που συνήθως κάνουν».

Για τον Παναθηναϊκό και για τον τίτλο:
«Εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός φέτος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, πολύ σημαντικό είναι που ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Όταν κερδίζεις στην αρχή τρία παιχνίδια δύσκολα, τότε αμέσως ανεβαίνεις. Ειδικά στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντική αυτή η σχέση που έχουν με τους φιλάθλους, οι φίλαθλοι τους βοηθάνε πολύ.
Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο και μεγαλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό και έχει ένα αβαντάζ αυτή τη στιγμή πολύ σημαντικό».


Για τον Αντωνίου:
«Ο Κώστας Αντωνίου έχει μία εμπειρία από το ποδόσφαιρο, παίξαμε μαζί ποδόσφαιρο. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, έξυπνος, και αυτή την εξυπνάδα φαίνεται ότι θα βγάλει και στο πόστο αυτό που έχει. Του λείπει σίγουρα η εμπειρία, γιατί δεν είχε κάνει αυτή τη δουλειά.
Είκοσι χρόνια είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και λένε ότι για να γίνεις παράγοντας, χρειάζεται πολύ περισσότερο διάστημα απ’ ότι χρειάζεται για να γίνεις παίκτης. Γι’ αυτό ο Κώστας Αντωνίου έχει μέλλον μπροστά του και πιστεύω ότι θα έχει υποστήριξη από τους άλλους.
Είχαμε μιλήσει μια φορά το καλοκαίρι με ρώτησε για το Ρουκάβινα, εγώ του είπα περίπου αυτά που είπα και σε εσάς. Δεν ανακατεύτηκα πολύ, γιατί όταν δεν είσαι μέσα στη δουλειά, δεν θέλεις να παίρνεις ευθύνες. Η απόφαση είναι των άλλων, μιλάμε έτσι φιλικά κάπου – κάπου».



Για τη διαιτησία:
«Εγώ βλέπω φέτος ότι υπάρχει μία θέληση να γίνουν όλα καλύτερα. Νομίζω ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο κ. Πιλάβιος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει αυτό και βέβαια όλα εξαρτώνται και από τις ομάδες νομίζω. Και οι ομάδες πρέπει να κάνουν κάτι να μην γκρινιάζουν συνέχεια, να μην ασχολούνται με τη διαιτησία συνέχεια και να μην ψάχνουν συνέχεια κάτι που τους φταίει.
Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να καθαρίσουν τα σπίτια τους και μετά τη διαιτησία, με τέτοιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν. Εγώ όσο μπορώ να βλέπω, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα της διαιτησίας για τις μεγάλες ομάδες. Νομίζω ότι οι μικρές ομάδες έχουν πιο πολύ πρόβλημα από ότι έχουν οι μεγάλες ομάδες».


Για το αν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό:
«Τον βλέπω μέσω ίντερνετ ή μέσω Nova, μέσω ελληνικής τηλεόρασης μέσω ΝΕΤ, όσο μπορώ βέβαια, όχι όλα τα παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα τα έχω δει. Ο Παναθηναϊκός είναι καλός φέτος. Δεν έχει πιάσει αυτό που όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν, εκτός από τα αποτελέσματα, να δούνε μία καλύτερη μπάλα, μία καλύτερη κυκλοφορία, μία φαντασία. Αλλά νομίζω ότι θα τη δούνε σύντομα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με φαντασία, παίκτες με καλή τεχνική.
Αλλά το άγχος που φέρνει η πρώτη θέση είναι σημαντικό και μερικές φορές τους κόβει και τα πόδια».


Για το αν βλέπει κάποιον σαν νέο Ζαετς:
«Είναι δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Περάσανε και χρόνια, το ποδόσφαιρο σήμερα το παίζουν άλλοι. Είναι διαφορετικό, αλλά πιστεύω όλοι εμείς που είχαμε ικανότητες τότε, θα είχαμε και τώρα, γιατί πρώτα απ’ όλα αγαπάγαμε αυτό που κάναμε, τη δουλειά μας, το ποδόσφαιρο.
Δύσκολα τώρα, έτσι στα γρήγορα, να πω ότι κάποιος μοιάζει σε μένα σαν στυλ, αλλά νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει το Νίνη, που είναι ένας καλός παίκτης, είναι ταλέντο. Έχει τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη, που είναι Έλληνες, που ξέρουν ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές φέρνουν χαρά στον Παναθηναϊκό».


Για τον Νίνη και εξωτερικό:
Ο Νίνης είναι ένας παίκτης, που έχει μεγάλο ταλέντο, έχει το κάτι άλλο που λέμε στο ποδόσφαιρο, βλέπει γήπεδο, έχει καλή τεχνική, έχει και μία ταχύτητα, έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας πολύ καλός, πολύ μεγάλος παίκτης. Πολύ σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή, να είναι χαμηλών τόνων και βλέπω ότι δεν έχει και πρόβλημα και με αυτό.
Νομίζω ότι είναι και θέμα διαχείρισης του Παναθηναϊκού, δεν είναι και από τους παίκτες που έχει τρομερή δύναμη και να μπορεί να παίζει συνέχεια. Νομίζω ότι παρόλο που γκρινιάζουν οι φίλαθλοι όταν δεν παίζει, μερικές φορές είναι καλό να τον ξεκουράζει ο προπονητής του, που ξέρει πολύ καλύτερα από όλους μας.
Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ, είναι μία πολύ μεγάλη αγορά, αν μία ομάδα δίνει κάτι τεράστιο είναι καλό και για τον Παναθηναϊκό να πάει σε μεγάλες ομάδες, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή».



Για το νέο γήπεδο:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις την έδρα σου, να έχεις το σπίτι σου, να νιώθει ο κόσμος είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Γιατί το ΟΑΚΑ μπορεί να είναι πάρα πολύ όμορφο γήπεδο αλλά δεν είναι ποδοσφαιρικό. Δεν μπορεί να φτιάξεις τέτοια ατμόσφαιρα για να ζεστάνεις το γήπεδο, χρειάζεται 70.000, αλλά και πάλι ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει και ότι όλοι όσοι είναι στην πολιτική θα βοηθήσουν να γίνει το γήπεδο, γιατί αυτό είναι πάνω απ’ όλα».

Για την Εθνική Ελλάδος:
«Ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε τεράστια δουλειά για την Ελλάδα, πάντα μαζί με τους παίκτες, να μην ξεχάσουμε και τους φίλαθλους και όλους τους παράγοντες που ήρθανε στην Πορτογαλία. Νομίζω ότι μετά από αυτή την εποχή μπήκανε και στο Ευρωπαϊκό που ήταν χάλια σε απόδοση και αποτέλεσμα και νομίζω ότι τότε, ο Ρεχάγκελ έπρεπε να φύγει μόνος. Είναι τεράστιο όνομα, που μπορεί να πει μόνος “φεύγω”.
Αν γινόταν έτσι, νομίζω ότι θα είχαμε και πιο πολλές ελπίδες να είχαμε προκριθεί για την Αφρική, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και μπορούσαμε να το είχαμε καταφέρει χωρίς τα μπαράζ με την Ουκρανία. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο Ρεχάγκελ έχει δώσει τα τεράστια προσόντα του στην Ελλάδα και ήρθε ώρα να φύγει με σεβασμό και αγάπη.
Εγώ στη θέση του θα είχα φύγει. Γιατί παρόλο που νομίζει ότι έχει τον έλεγχο της ομάδας, αυτή η ομάδα χρειάζεται κάποιον άλλο να την οδηγήσει. Αν θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα, αν θέλουμε να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία, που δεν θα είναι εύκολο.
Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί και στη Νότιο Αφρική στους ομίλους γιατί έχει μία έμπειρη ομάδα, έχει παίκτες που παίζουν ευρωπαϊκά δύσκολα ματς, που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Παίκτες που είναι πειθαρχημένοι και έχουν και θέληση και γνώση να κάνουν αυτά που έκανε κάποτε η Ελλάδα στην Πορτογαλία. Βέβαια δύσκολο να περιμένεις κάτι τέτοιο, γιατί αυτό που έγινε στο ευρωπαϊκό τότε ήταν τεράστια επιτυχία αλλά ένα καλό αποτέλεσμα στο Μουντιάλ μπορεί να κάνει η Ελλάδα».




Για τον Άντε Ρουκάβινα:
«Ο Άντε είναι σίγουρα ένας ταλαντούχος παίκτης, ένας παίκτης που έχει ταχύτητα, που έχει καλή τεχνική, ξέρει ποδόσφαιρο και μπορεί να μάθει και παραπάνω. Ο λόγος για μένα που δεν έχει παίξει πολύ είναι κυρίως επειδή τις ευκαιρίες που πήρε δεν τις εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε, μπορούσε να παίξει πιο σοβαρά. Αλλά έχει μέλλον μπροστά του και σίγουρα θα έχει ευκαιρίες να δείξει αυτό που όλοι πιστεύουμε».

Για Γκαλίνοβιτς, Τζόρβα:
«Νομίζω ότι ο Γκαλίνοβιτς είναι ένας καλό τερματοφύλακας, που μέχρι τον τραυματισμό του, δηλαδή πριν δύο χρόνια, ήταν και βασικός και πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχει χάσει λίγο την εμπιστοσύνη του, είχε και κάποια οικογενειακά προβλήματα από ότι άκουσα και διάβασα στις εφημερίδες.
Την ευκαιρία άρπαξε ένας άλλος καλός τερματοφύλακας που έχει μία σταθερότητα για τώρα και δίκαια, μιλάμε για το Τζόρβα, έχει κερδίσει και θέση στην Εθνική και είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να έχει δύο καλούς τερματοφύλακες.
Η θέση του τερματοφύλακα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη, θέλει πολύ εμπιστοσύνη από όλους, ειδικά πίσω στους τέσσερις. Θέλει καλό συγχρονισμό μεταξύ τους και μερικές φορές αυτό λείπει. Πιστεύω ο Τζόρβας να καταφέρει να το δέσει αυτό το πράγμα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάει ο τερματοφύλακας πάρα πολύ, να είναι ηγέτης από πίσω και όποιος είναι καλύτερος θα παίξει».



Για τους Κροάτες παίκτες (Ασάνοβιτς, Βλάοβιτς, Γιάρνι, Μπίσκαν) στον Παναθηναϊκό:
«Νομίζω ότι όλα αυτά τα ονόματα που είπατε είναι πάρα πολλοί καλοί παίκτες. Παίξανε και για την Εθνική Κροατίας που κέρδισε την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Απλώς, δεν είναι εύκολο να παίζεις και στον Παναθηναϊκό. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ βαριά και νομίζω ότι πρέπει να τη νιώθεις, πρέπει να τη ζήσεις και μόνο αυτοί που μπήκανε σε αυτό το κλίμα μπόρεσαν να αντιδράσουν όπως πρέπει. Όλοι αυτοί οι παίκτες σήμερα είναι κάπου μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο Ασάνοβιτς είναι βοηθός του Μπίλιτς, ο Γιάρνι ήταν προπονητής στη Χάιντουκ, τώρα ασχολείται προπονητικά με τους μικρούς. Ο Μπίσκαν παίζει ακόμα στη Δυναμό και νομίζω ότι πήραν μία γεύση από τον Παναθηναϊκό και από την Ελλάδα πάρα πολύ καλή και όλοι αγαπάνε αυτό το μέρος».

Για το Δημήτρη Παπαδόπουλο:
«Εγώ χάρηκα που ήρθε ο Παπαδόπουλος στη Δυναμό, δεν είχα ιδέα ότι θα έρθει και ήταν έκπληξη για μένα ειδικά. Αλλά δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με τη Δυναμό, ασχολούμαι όταν είμαι στην τηλεόραση και κάνω σχολιασμό. Ο Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης που για μένα άδικα έχασε με κάποιο τρόπο το όνομα του. Ήταν ένας παίκτης που μας βοήθησε πάρα πολύ να πάρουμε πρωτάθλημα το 2004.
Μετά λόγω νοοτροπίας, δεν ξέρω, δεν ήμουν κοντά του, λίγο χάθηκε και δεν είναι αυτός ο Παπαδόπουλος που περιμέναμε. Στη Δυναμό περιμένανε πολλά από αυτόν, είχαν φιλοδοξίες να μπουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπήκανε και μετά βέβαια επειδή είναι ένας παίκτης που έχει ακριβό συμβόλαιο, έχει κάποιο πρόβλημα».


Γιατί έφυγε ο Νικοπολίδης από τον Παναθηναϊκό:
«Ο Νικοπολίδης έφυγε, γιατί ήθελε να φύγει, αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν ήθελε να φύγει, θα είχε μείνει, θα τα είχαμε βρει μαζί του. Απλώς, ήθελε να φύγει, ήθελε να αλλάξει ομάδα.
Δεν θέλω να μιλάω για οικονομικά, ούτε για λεπτομέρειες. Ήθελε να φύγει απλώς, δεν φταίει κανένας για αυτό. Είναι τυχερός εκεί που είναι, κατάφερε να παίξει σε μία ομάδα και έδειχνε ξανά όπως έδειχνε και στον Παναθηναϊκό, ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας».


Γιατί δεν είχε συνέχεια το νταμπλ του 2004:
«Όταν πήραμε το νταμπλ το 2004, είχαμε μία καλή ομάδα, μία καλή οργάνωση και έπρεπε να συνεχίσει αυτό. Μπορεί λόγω που αλλάξαμε προπονητή, έφυγα εγώ –δεν λέω ότι αυτό ήταν σημαντικός λόγος– αλλά ένας από τους λόγους είναι και αυτός, γιατί είχα το πάνω χέρι στην ομάδα και ήξερα τη νοοτροπία της ομάδας και με τη βοήθεια των άλλων που ήταν μέσα στο τιμ, καταφέραμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε.
Μετά έγιναν συνέχεια αλλαγές στους προπονητές, στους τεχνικούς. Και όταν αλλάζεις συνέχεια, όταν δεν έχεις μία σταθερότητα στο τιμόνι χαλάει όλο το σχήμα, γι’ αυτό πιστεύω ότι τώρα ο Παναθηναϊκός έχει βρει μία σταθερότητα και θα πάει καλύτερα».


Με τι ασχολείται αυτή την εποχή:
«Εγώ είμαι σχολιαστής στην Κροατική τηλεόραση στο Τσάμπιονς Λιγκ, για τη Δυναμό και μερικές φορές για την Εθνική αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και κάνω και τη δουλειά που είχα και πριν».

Για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό και το Βαρδινογιάννη:
«Εγώ είμαι φίλος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τώρα λόγω της απουσίας μου δεν τον βλέπω τόσο πολύ. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, όταν βλεπόμαστε, μιλάμε. Είναι σίγουρα ένας άνθρωπος, που θα παραμείνει φίλος μου, γιατί εγώ φίλους δεν αλλάζω εύκολα».










































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ