ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε"

Ζαγοράκης: "Ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε"
paokkaraiskaki

Περιχαρής ο Ζαγοράκης μετά το τέλος του αγώνα. Πριμ θα πάρουν οι παίκτες για τη νίκη στο Φάληρο

" Σήμερα είδαμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε. Δύομιση με τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε το ματς της επόμενης Κυριακής", υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζαγοράκης.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Εντίνιο: " Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Έχω καταπληκτικούς συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος και γι' αυτούς. Αισθάνομαι δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας πάντα έπαιζε καλή μπάλα αλλά φέτος παίζει ακόμη καλύτερη μπάλα. Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση. Πρέπει να δείξουμε προσοχή για την συνέχεια. Υπάρχουν τα πλέι οφ. Έχουμε δρόμο ακόμα".

Βιτόλο: " Κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός με καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν μένουμε στη νίκη αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Κώστας Χαλκιάς: " Δεχθήκαμε πίεση στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς και την ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι ότι κερδίσαμε σήμερα. Δεν βγήκαμε και Τσάμπιονς Λιγκ".

Βλάνταν Ίβιτς: " Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο Α' μέρος. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις εδώ μέσα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η 2η θέση και κοιτάμε και τα πλέι οφ".

Βιειρίνια: " Ήταν ένα παιχνίδι που κατεβήκαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Η φάση που είχα το δοκάρι είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Κρίμα που δεν μπήκε γκολ".

Σάντος: "Δίκαιη νίκη μεγάλης ομάδας"



Ευτυχισμένος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα δίκαιο και άξιο για μια μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά:


" Nομίζω ότι παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό ματς. Οι δύο ομάδες παίξανε για να κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σ' όλους τους τομείς.

Η ομάδα μου είχε τον έλεγχο αλλά και πολύ καλή κυκλοφορία και οργάνωση. Είναι αλήθεια πως δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι.

Στην επανάληψη στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε δυσκολίες με τις πετυχημένες αλλαγές του Ολυμπιακού. Κυρίως με την δράση του Ντάτολο είχαμε πρόβλημα. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε την λειτουργία μας μες στο ματς.

Από εκεί και πέρα όμως, μετά τα 15 αυτά λεπτά η ομάδα μου κατάφερε να ξαναβρεί την ισορροπία, κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας, παρόλο που ο Ολυμπιακός πίεσε πιο πολύ.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βγάλει μία κλασική ευκαιρία σ' αντίθεση μ' εμάς που είχαμε ένα δοκάρι με τον Βιειρίνια, την κεφαλιά του Γκαρσία και μία ευκαιρία με τον Εντίνιο. Λόγω της πολύ καλής εμφάνισής μας στο πρώτο ημίχρονο και του ότι αντέξαμε στο δεύτερο ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη μας επί μίας μεγάλης ομάδας".

Για τ' ότι η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ για 8 ματς: " Εντάξει εμείς δεν κυνηγάμε τα ρεκόρ. Έχουμε την δική μας νοοτροπία και φιλοσοφία που προσπαθούμε να την διατηρήσουμε".

Για το πρωτάθλημα: " Το έχουμε πει πολλές φορές. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει κάθε ματς χωριστά. Δεν κοιτάει μακροπρόθεσμα. Να μην ξεγράψουμε όμως τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσει μέχρι τέλους να κυνηγάει ότι καλύτερο μπορεί".

Για το ψυχολογικό μέρος της νίκης: " Ακόμη πιο πολύ από τη νίκη αυτό που μας έλλειπε ήταν να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε έδρα και με κάθε ομάδα. Το γεγονός ότι δεν είχε εφαρμόσει την δική της φιλοσοφία και τα δικά της χαρακτηριστικά. Σίγουρα η νίκη είναι σημαντική. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτήν. Όμως είναι πολύ θετικό πως η αντίδρασή μας ήταν αυτή που έπρεπε.

Για τ' ότι όσα του είχαν καταλογίσει επειδή δεν κέρδιζε σε ντέρμπι: " Για μένα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι η δουλειά μου. Είμαι πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο για να μπορώ να επηρεάζομαι από τέτοιες κριτικές".

Για το αν ο Ολυμπιακός ήταν ο χειρότερος που έχει αντιμετωπίσει: " Δεν ξέρω. Νομίζω ότι τον έχω δει και άλλες φορές σε άσχημη φάση ή σε κακά παιχνίδια οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά".


































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ