ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Zαϊρί: "Ίδια εμφάνιση και με Σταντάρ"

Zαϊρί: "Ίδια εμφάνιση και με Σταντάρ"
Ζαϊρί-Μήτρογλου-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

"Να παίξουμε με Σταντάρ όπως με Αστέρα Τρ.", δήλωσε ο Ζαϊρί. Μέλμπεργκ: "Σύντομα στην κορυφή"

"Είναι περίεργο που έπαιξα απέναντι στον Αστέρα, καθώς μέχρι πέρσι έπαιζα για λογαριασμό αυτής της ομάδας. Βρήκα πολλούς παλιούς φίλους από την ομάδα", δήλωσε ο Μαροκινός για τα συναισθήματα που ένιωσε αντιμετωπίζοντας πρώην συμπαίκτες του.

Όσο για την απόδοση του Ολυμπιακού και το ματς με την Σταντάρ, είπε: "Εμείς αγωνιστήκαμε πολύ καλά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό μας. Μακάρι την Τρίτη να αγωνιστούμε το ίδιο καλά και να νικήσουμε την Σταντάρ".



Μέλμπεργκ: "Σύντομα στην κορυφή"


Από την πλευρά του ο Όλοφ Μέλμπεργκ που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και έδειξε το δρόμο της νίκης στην ομάδα του, χαρακτήρισε το τρίποντο σημαντικό: "Η σημερινή νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Eύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να βρεθούμε σύντομα στην κορυφή της βαθμολογίας".

Ο Σουηδός αμυντικός που πέτυχε το 3ο του γκολ σε διάστημα 4 ημερών (είχε πετύχει 2 κόντρα στην Αλβανία με την εθνική ομάδα της χώρας του) δεν παρομοίασε τον αγώνα της Τρίτης με την Σταντάρ με τελικό: "Το παιχνίδι της Τρίτης δεν είναι τελικός, αλλά θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στις δύο πρώτες θέσεις".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ