ΑΡΗΣ

Ζαμπέτας: "Ουσιαστικές κινήσεις"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ / ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΣΚΟΡΔΑΣ - ΖΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ - ΖΑΜΠΕΤΑΣ
Ζαμπέτας Σκόρδας MOTIONTEAM

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, τοποθετήθηκε για τον αγώνα του Άρη με την Λάτσιο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για την εικόνα της ομάδας στον φιλικό αγώνα με την Λάτσιο, ανέφερε: «Ήταν μια πού ωραία εμπειρία. Βλέποντας την ομάδα από κοντά αποκόμισα μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ κουρασμένα σωματικά και νοητικά, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Αυτό που μου είπε ότι αν δεν τους έβλεπε κουρασμένους, θα σήμαινε ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά» ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία. Μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα ειδικά στο πρώτο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής δουλεύει εντατικά με τους παίκτες και η εικόνα που θα δούμε στο Πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα καλύτερη με πέρυσι».

Σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δήλωσε: «Η αλλαγή που έχει γίνει στην ομάδα είναι δεδομένη. Έχουν έρθει παίκτες που είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και του τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Άρη.

Αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα όπως και το γεγονός ότι διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή, ο οποίος είναι καταξιωμένος και έχει αποδείξει την αξία του. Έχουν γίνει μέχρι στιγμής κάποιες προσθήκες με δύο κινήσεις να είναι αυτές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας είπε: «Ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Δεν θα γίνουν όμως απλά κινήσεις για να γίνουν και να έρθουν παίκτες που δεν θα προσφέρουν. Πολλές φορές οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν λόγω κυρίως των οικονομικών δεδομένων της χώρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που υπάρχουν γιατί όποιος δεν τον κάνει θα αφανιστεί.

Η διοίκηση κάνει μέχρι στιγμής τις υπερβάσεις που μπορεί. Στόχος μας είναι τα ονόματα των συνδιοικούντων να συνδυαστούν με την εξυγίανση της ομάδας. Μια υπέρβαση που έγινε και αντιμετωπίστηκε ως αναμενόμενη ήταν η παραμονή του Καστίγιο. Αν έφευγε όμως θα υπήρχε κριτική. Προχωρήσαμε σε οικονομική υπέρβαση για να καλυφθεί το συμβόλαιο του και αυτό γιατί τον πιστεύουμε. Την ποιότητα του την ένιωσαν και οι άνθρωποι της Λάτσιο όπως μας είπαν.

Ψάχνουμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις. Χρειαζόμαστε όμως την στήριξη του κόσμου. Δεν επιτρέπεται να χρεωθεί παραπάνω η ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε τον ΑΡΗ για να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα παικτών που ήρθαν και δεν πρόσφεραν.

Η παρούσα διοίκηση στοχεύει να κάνει ουσιαστικές κινήσεις με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια που θέτει ο προπονητής. Γίνονται συζητήσεις. Προσωπικά χειρίστηκα την υπόθεση του Λιντς ο οποίος ζήτησε υπέρογκα ποσά. Ψάχνουμε, είμαστε πολύ κοντά και σε συμφωνία ενδεχομένως, αλλά πρέπει να κινούμαστε συνετά».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του Πρωταθλήματος, σημείωσε: «Δεν υπάρχει καλή και κακή κλήρωση. Πέρυσι χάσαμε 22 βαθμούς στην έδρα μας και αυτό μας κόστισε τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Θα κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πρέπει, με τη σωστή διαχείριση από τον προπονητή, να παίρνουμε τους πόντους που θέλουμε και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Χρειαζόμαστε όμως και τη συνεχή στήριξη από τον κόσμο η οποία σε συνδυασμό με το αγωνιστικό θα βοηθήσει την ομάδα».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο κ. Ζαμπέτας έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Υπάρχει εφησυχασμός από τον κόσμο ότι η ομάδα δεν έχει προβλήματα. Και βέβαια έχει. Ο Άρης έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τη στήριξη του κόσμου του. Εμείς είμαστε ο επενδυτής της ομάδας και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Οι αντίπαλοι μας καραδοκούν. Όσο δυναμώνουμε το Σύλλογο, μόνο καλό του κάνουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ