ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ζαν Μπατίστ Λεό: Η ανταμοιβή με την κλήση στην εθνική Αγίου Μαρτίνου και ο στόχος να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή στον ΠΑΣ

Ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό
Ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό INTIME SPORTS

Ο Ζαν Μπατίστ Λεό κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αγίου Μαρτίνου και είχε καταλυτική συμβολή στο επιβλητικό 4-0 επί της Αγίας Λουκίας. Πλέον, ο επιθετικός του ΠΑΣ θέτει ως στόχο την επιστροφή σε ρόλο πρωταγωνιστή και στους Ηπειρώτες.

Ο Ζαν Μπατίστ Λεό αποτέλεσε, τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού, ο οποίος και αναδείχθηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, κάποια προβλήματα τραυματισμών έβαλαν... φρένο στην καριέρα του, με αποτέλεσμα στα 28 να ψάχνει ξανά τα πατήματά του, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή με τη φανέλα των Ηπειρωτών στη Super League 2.

Μάλιστα, στη πρόσφατη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ο Λεό κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αγίου Μαρτίνου. Ο Άγιος Μαρτίνος είναι νησί στη βορειοανατολική Καραϊβική, περίπου 300 χλμ. ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο και αποτελεί γαλλική και ολλανδική αποικία.

Ο Λεό αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Αγία Λουκία, για το Nations League της CONCACAF και είχε καταλυτική συμβολή στην επιβλητική επικράτηση με 4-0. Ο 28χρονος φορ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Άγιος Μαρτίνος, ενώ είχε και την ασίστ στο 3-0.

Μία εμφάνιση που χρειαζόταν πολύ προκειμένου να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση. Πλέον, ο υψηλόσωμος επιθετικός κοιτάζει μόνο μπροστά και στοχεύει στην αγωνιστική επάνοδο προκειμένου να επαναφέρει την καριέρα του σε μία ομαλή ρότα, μακριά από τραυματισμούς και κακουχίες.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ