ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Ανοιχτό ακόμα το πρωτάθλημα"

Ζανέτι: "Ανοιχτό ακόμα το πρωτάθλημα"
Ζανέτι-Ιντερ

Ο Ζανέτι προειδοποίησε τους συμπαίκτες του ότι δεν έχουν πάρει ακόμα το πρωτάθλημα καθώς η Μίλαν δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα, ενώ εξέφρασε και παράπονα για διαιτησία

"Η νίκη της Ίντερ το βράδυ της Κυριακής ήταν ένα λαμπρό σημάδι. Αποδείξαμε τη μεγάλη δύναμή μας αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Ήταν μία τόσο σημαντική νίκη για εμάς και το κάναμε με μεγάλη προσωπικότητα και με μόνο 10 παίκτες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Αργεντινός αρχηγός των "νερατζούρι", και πρόσθεσε:

"Από πολύ νωρίς δείξαμε τη θέλησή μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Η Μίλαν έκανε το παιχνίδι της και προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της. Όμως βρήκαν απέναντι έναν σκληρό αντίπαλο.

Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά παιχνίδια και η Μίλαν δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα. Και υπάρχουν και άλλες ομάδες επίσης..."

Φυσικά, ο Ζανέτι δεν θα μπορούσε να μην καταθέσει και την άποψή του για την διαιτησία στο "ντέρμπι της Μαντονίνα", με τον Αργεντινό διεθνή άσο να διατυπώνει και αυτός έντονα παράπονα, όπως άλλωστε έκανε τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και ο Μάσιμο Μοράτι.

"Δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία εναντίον μας αλλά ζητάμε απλά από τους διαιτητές να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι δικαίωμά μας να εκφράζουμε τη γνώμη μας για αυτά που βλέπουμε", κατέληξε χαρακτηριστικά.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ