ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα"

Ζανέτι: "Δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα"

Σκληρό και άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Ίντερ από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Χαβιέ Ζανέτι.

Ο Μπραντάο έσβησε τα όνειρα των παικτών της Ίντερ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "νερατζούρι" έμειναν με την γλυκιά γεύση της νίκης αλλά όχι και τις πρόκρισης απέναντι στην Μαρσέιγ.

Οι "νερατζούρι" έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να εξασφαλίσουν τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, στην μοναδική καλή στιγμή της Μαρσέιγ στο ματς ο Μπραντάο, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις στέλνοντας τους Γάλλους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Χαβιέ Ζανέτι, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό. Χαρακτήρισε άτυχη την Ίντερ η οποία συνέχισε να πιέζει και μετά το πρώτο γκολ ώστε να πάρει την πρόκριση, αλλά στάθηκε άτυχη.

" Ζητάμε συγγνώμη γιατί θέλαμε να προκριθούμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας σκληρός και δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σημειώσουμε περισσότερα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το πρώτο γκολ προσπαθήσαμε να βάλουμε το νικητήριο αλλά αποτύχαμε.

Ξαφνικά δεχτήκαμε το γκολ. Δεν αξίζαμε βάση της απόδοσης που είχαμε και της προσπάθειας που κάναμε στα δύο παιχνίδια. Και στους δύο αγώνες δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις αλλά απόψε (13/3) δεχτήκαμε γκολ από το πουθενά. Δεν είχαμε δεχτεί πίεση σε όλο το 90λεπτο.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς που μας συμπαραστέκονται σε όλα τα ματς. Καταλαβαίνω την απογοήτευση τους αλλά είμαστε και εμείς το ίδιο απογοητευμένοι. Είναι μία δύσκολη σεζόν από την αρχή αλλά θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα. Πρέπει να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλές ομάδες μπροστά μας αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ