ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Φεύγουμε από το γήπεδο αν βρίσουν Μπαλοτέλι"

Ζανέτι: "Φεύγουμε από το γήπεδο αν βρίσουν Μπαλοτέλι"
Ζανέτι-Ιντερ

Ο αρχηγός της Ίντερ Χαβιέρ Ζανέτι απείλησε πως αν οι οπαδοί της Γιουβέντους τραγουδήσουν ρατσιστικά συνθήματα κατά Μπαλοτέλι θα ζητήσει από τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα

Περίτρανη απόδειξη οι σημερινές δηλώσεις του αρχηγού των "νερατζούρι", Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος υποστήριξε στη "Gazzetta dello Sport" ότι οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο περί ανωτερότητας των "μπλαουγκράνα" ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, ενώ φρόντισε να στείλει και μήνυμα στους οπαδούς της "βέκια σινιόρα".
"Νομίζω πως ο Μουρίνιο αναφερόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι της Τρίτης. Δε νομίζω ότι η κρίση του είναι οριστική. Δε νομίζω ότι οι οπαδοί τα έχουν παρατήσει, ούτε η ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε στον επόμενο γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ρούμπιν",

τόνισε ο Αργεντινός άσος, ο οποίος κάλεσε την επίσημη Γιουβέντους να πάρει τα σωστά μέτρα ώστε να μην ακουστεί το παραμικρό ρατσιστικό σύνθημα από τους οπαδούς της κατά του Μάριο Μπαλοτέλι.

"Εάν συμβεί κάτι, δεν θα διστάσω να πάω στον διαιτητή και να του ζητήσω να σταματήσει το παιχνίδι", κατέληξε με νόημα.

Να σημειωθεί πως η τοποθέτηση του Ζανέτι έρχεται ύστερα από τον αγώνα Γιουβέντους-Ουντινέζε, όπου μερίδα οργανωμένων οπαδών των "μπιανκονέρι" καταφέρθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα κατά του Μπαλοτέλι, κάτι που είχαν κάνει και τον περασμένο Απρίλιο στον αντίστοιχο "ντέρμπι της Ιταλίας".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ