ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Ο Σνάιντερ μου θυμίζει πολύ... Ρεκόμπα"

Ζανέτι: "Ο Σνάιντερ μου θυμίζει πολύ... Ρεκόμπα"
Ζανέτι-Ιντερ

Ο Χαβιέρ Ζανέτι χαρακτήρισε τον Μαλεζάνι έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ιταλία ενώ τόνισε πως ο Σνάιντερ θυμίζει... Ρεκόμπα στις εκτελέσεις φάουλ

Πετρίτρανη απόδειξη ο Χαβιέρ Ζανέτι, με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ιταλίας να μιλάει τη Δευτέρα (11/1) στη "Gazzetta dello Sport" και να κανει ειδική μνεία στα ψυχικά αποθέματα που βρήκε η ομάδα του να γυρίσει ένα παιχνίδι που ήταν για (σχεδόν) όλους χαμένο, αλλά και να αναφέρεται επίσης στον Αλμπέρτο Μαλεζάνι και στον... Άλβαρο Ρεκόμπα!
"Η νίκη με τη Σιένα έδειξε πως η ομάδα ξέρει να φτύνει αίμα στο γήπεδο, να παλεύει και να μην τα παρατάει ποτέ. Τα παιχνίδια που κερδίζονται προς το τέλος δεν είναι θέμα τύχης αλλά ισχυρής θέλησης των παικτών. Και αυτό παρότι η Ίντερ αποτελείται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από ξένους παίκτες.

Ξαναείδα το 4-3 του Σάμουελ και η εικόνα του ευτυχισμένου προέδρου μας με γέμισε με χαρά. Είμαστε μαζί σχεδόν 15 χρόνια και έχουμε περάσει πολλά. Ο πρόεδρος Μοράτι αξίζει να μπει στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου", τόνισε ο Ζανέτι, ο οποίος διέψευσε το γεγονός ότι είχε λεκτική διαμάχη μετά τον αγώνα με τη Σιένα με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

"Δεν ηπήρχε καμία επαφή με τον Μαλεζάνι, τον οποίο σέβομαι πολύ. Υπήρχε μία πολιτισμένη συζήτηση. Παραπονιόταν για το φάουλ από το οποίο προήλθε το 3-3 και εγώ του τόνισα ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν περιστατικά υπέρ και κατά κάποιας ομάδας.

Θεωρώ τον Μαλεζάνι έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ιταλία, το απέδειξε με το μεγάλο παιχνίδι που έκανε η Σιένα το Σάββατο".

Όσον αφορά στον σπεσιαλίστα στα χτυπήματα φάουλ Γουέσλι Σνάιντερ, ο οποίος βρήκε με αυτόν τον τρόπο δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην ομάδα της Τοσκάνης, ο Ζανέτι τον συνέκρινε με έναν παίκτη που έχει γράψει τις δικές του σελίδες δόξας με τη φανέλα των "νερατζούρι".

"Ο Γουέσλι έδειχνε το ταλέντο του από την εποχή που ήταν στη Ρεάλ. Είναι γεννημένος νικητής, είναι πάντα εκεί έτοιμος να δώσει χείρα βοηθείας. Και τα χτυπήματα φάουλ του είναι εκπληκτικά, μου θυμίζει πάρα πολύ τον Ρεκόμπα", κατέληξε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Αργεντινός μέσος.










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ