ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι:"Προσοχή στον Κασάνο"!

Ζανέτι:"Προσοχή στον Κασάνο"!
Ζανέτι

Την ανησυχία του για το ματς εναντίων της Σαμπτόρια εξέφρασε ο αρχηγός της Ίντερ Χαβιέρ Ζανέτι

Η Ίντερ πάει στο Στάδιο "Ferraris" να παίξει με την Σαμπτόρια έχοντας υποστεί την πρώτη της ήττα εδώ και πέντε μήνες στο ματς με την Λίβερπουλ την Τρίτη που μας πέρασε. Ο αρχηγός της ομάδας Χαβιέρ Ζανέτι σε συνέντευξη του λέει ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο καθώς η "Σαμπ" πάντα τους δυσκόλευε.
Ο Ζανέτι δεν ξέχασε να αναφερθεί επίσης και στον Αντόνιο Κασάνο λέγοντας ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει ότι πρέπει να συνέλθουν γρήγορα από την ήττα σοκ από την Λίβερπουλ.

" Ο Κασάνο είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης είναι από αυτούς που με μια δική του ενέργεια μπορεί να κρίνει το ματς, ενώ και τα παιχνίδια εναντίον της Σαμπτόρια πάντα είναι δύσκολα και γι' αυτό την Κυριακή θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

" Άλλος ένας παράγοντας θα είναι και ο ψυχολογικός καθώς θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να μην σκεφτόμαστε την ήττα από την Λίβερπουλ που φυσικά μας έχει επηρεάσει. Όλα τα ματς είναι τελικοί καθώς όλες οι ομάδες που είναι από κάτω μας θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ