ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"

Ζανέτι: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"
New Image

Ο "καπιτάνο" των Μιλανέζων τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους τίτλους που διεκδικεί, ενώ επαίνεσε τον Αντριάνο, καθώς και τους... Βιέρι και Ρεκόμπα

"Θα παλέψουμε και για τους τρεις στόχους και ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρόμα είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τις υποψήφιες ή για τα φαβορί για το σκουντέτο. Σίγουρα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους".


Πέρα από τη γενική πρόβλεψη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Ζανέτι μίλησε για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των πρωταθλητών Ιταλίας.

"Ξεκινήσαμε με αργούς ρυθμούς, όμως μόνο σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Χάσαμε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρόμα, μετά φέραμε την ισοπαλία εντός έδρας στην πρεμιέρα με την Ουντινέζε, σε ένα ματς που παίξαμε στο δεύτερο μέρος με 10 παίκτες, όμως μετά ακολούθησαν δύο επιτυχίες, με Έμπολι και Κατάνια.



"Είναι νωρίς να βγαίνουν συμπεράσματα"
Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Είναι νωρίς πάντως να βγάζουμε συμπεράσματα για τις ομάδες.

Για παράδειγμα η Ουντινέζε πήρε ισοπαλία στο Σαν Σίρο, μετά έχασε εντός έδρας χωρίς να παίξει καλά, την Κυριακή όμως (16/8) έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία Γιουβέντους που είναι υποψήφια για τον τίτλο, με βάση τις προβλέψεις όλων.

Ίσως μία ισοπαλία την ερχόμενη Κυριακή ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους να μας βολεύει, όμως πρέπει να πρώτα να σκεφτόμαστε το ματς με τη Φενέρμπαχτσε για το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το πώς θα νικήσουμε τη Λιβόρνο στο πρωτάθλημα. Μετά θα κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων".






Όχι όπως με Βαλένθια...
Αναφερόμενος στην πρεμιέρα της Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ο καπιτάνο των "νερατζούρι" έφερε στο μυαλό του τις περσινές διπλές αναμετρήσεις με τη Βαλένθια τον Φεβρουάριο, που σηματοδότητησε τον πρόωρο αποκλεισμό της Ίντερ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση:

"Το παιχνίδι αυτό ήταν άτυχο για εμάς καθώς μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ παρότι είχαμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, αρκεί μία άσχημη βραδιά για να αποχαιρετήσεις το θεσμό. Ελπίζουμε πως η νέα περιπέτειά μας θα τελειώσει με διαφορετικό τρόπο".


Επίσης, ο Χαβιέρ Ζανέτι, μίλησε με καλά λόγια για την επανεμφάνιση του Αντριάνο στα γήπεδα, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει σημάδια ανάκαμψης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ σε επίσημους αγώνες, κόντρα στην Κατάνια στο "Σαν Σίρο".

Χαρούμενος για Αντριάνο, αλλά και Βιέρι-Ρεκόμπα
"Τις δύο εβδομάδες που προηγήθηκαν ο Αντριάνο δούλεψε μαζί με τους παίκτες που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες και αυτό τον βοήθησε. Πιστεύω ότι έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Κατάνια.

Σε ένα ματς που δεν ήταν εύκολο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Του έλειψε μόνο το γκολ, όμως αυτό θα έρθει, αργά ή γρήγορα".




Όσο για δύ πρώην συμπαίκτες του στην Ίντερ, οι οποίοι άνοιξαν την Κυριακή τον λογαριασμό των τερμάτων τους στο φετινό Καμπιονάτο, τους Κριστιάν Βιέρι και Αλβάρο Ρεκόμπα, τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δύο. Έχω υπέροχες αναμνήσεις και από τους δύο. Είμαι ευτυχισμένος για τον Μπόμπο που δούλευε πολύ καιρό για αυτό, αλλά και για τον Ρεκόμπα που πήγε στο Τορίνο και έδειξε αμέσως τις ικανότητές του. Σύντομα θα τους τηλεφωνήσω".














TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ