ΠΑΟΚ

Ζεκερίδης: "Διοίκηση Πρωτοδικείου"

Ζεκερίδης: "Διοίκηση Πρωτοδικείου"
Γούμενος

Ο ορκωτός λογιστής Δημήτρης Ζεκερίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

« Δεν έχει αξία η δήλωση του κ. Γούμενου. Δείχνει τραγική οικονομική κατάσταση. Ίσως θέλει να χρησιμοποιήσει το έγγραφο σε περίπτωση ποινικής δίωξης. Είναι ποινικά κολάσιμη πράξη. Πρέπει να κινηθούν οι παράγοντες του ΑΣ και σε συνεργασία με τους μικρομετόχους για να απομακρύνουν τον κ. Γούμενο από την ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τη συμπεριφορά του κ. Γούμενου που απομάκρυνε τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: « Λάβαμε κάποια στοιχεία από ισολογισμούς. Το θετικό ήταν πως υπήρχαν κάποιες οφειλές που δεν είχαν ζητηθεί, όπως του κ. Αναστασιάδη και του κ. Ζαγοράκη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τον κόσμο οδήγησε σε μείωση την εσόδων, οι χορηγοί αρνούνται να δώσουν χρήματα για να διαφημιστούν. Δημιουργήθηκε πλέον ένα κλίμα καχυποψίας από την πλευρά του κόσμου και των παικτών. Υπάρχουν διλήμματα στους οπαδούς τα οποία βιώνω καθημερινά προσωπικά, για να πάνε ή όχι στο γήπεδο».

Τέλος, προσπάθησε να δώσει τη δική του εκδοχή για να βρεθεί λύση στο σύλλογο: « Δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε οποιονδήποτε έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε του κ. Γούμενου. Αυτό το ζητήσαμε με εξώδικο. Αν ο ίδιος έκανε καλή διαχείριση, θα ήθελε και ο ίδιος να γίνει ο έλεγχος με πρόσωπα που θα υποδείκνυαν και οι δύο πλευρές και θα ήταν καλύτερα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Γούμενος προσπαθεί να ξεπεράσει κάποια προβλήματα ευκαιριακά. Έτσι δε βγαίνει άκρη. Θα πρέπει να παραιτηθεί και να γίνει μία διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία θα αναλάβει από δω και πέρα και θα διαχειριστεί με υπευθυνότητα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να πάρει μια φορολογική ενημερότητα για να επανέρθει η εμπιστοσύνη από όλους προς την ομάδα. Τα χρέη αυτή τη στιγμή ανέρχονται περίπου στα 35-36 εκ. ευρώ συνολικά. Τα 20 από αυτά είναι προς το δημόσιο. Καλώ τον κ. Ορφανό, για να μπει ο ΠΑΟΚ σε μία ειδική εκκαθάριση, όχι για να χαριστεί το κεφάλαιο, αλλά τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις. Το καθαρό κεφάλαιο είναι περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ. Με 12 ετήσιες δόσεις του ενός εκατομμυρίου θα μπορέσει ο σύλλογος να τα εξοφλήσει



».



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ