ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζελάο ο... δεύτερος;

Ζελάο ο... δεύτερος;
20658_hp

Kοντά στον αμυντικό Ζελάο της Κορίνθιανς (videos).Σοκ με Σιόντη, τεστ με Λωζάννη (20:30 ΕΤ1)

Ο 20χρονος ταλαντούχος αμυντικός θεωρείται από τα βασικά κομμάτια του παζλ που θέλει να δημιουργήσει στην Κορίνθιανς ο προπονητής της Πάουλο Σέζαρ Καρπετζιάνι αλλά το οικονομικό και διοικητικό χάος στο οποίο έχει περιέλθει η «Τιμάο» φαίνεται ότι έχει ανοίξει την όρεξη του τριφυλλιού, που μετά τον Μάτος θέλει να αποκτήσει και τον Ζελάο.
Πάντως η πληροφορία των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά μέχρι στιγμής, όπως σημειώνεται και στα δημοσιεύματα.

Ο Ζελάο προέρχεται από την Μπραγκαντίνο του Σάο Πάολο και μετακόμισε εφέτος στην Κορίνθιανς, όπου έχει κερδίσει θέση βασικού, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δύο πρώτα του γκολ. Θεωρείται ταλαντούχος και αποτελεί προσωπική επιλογή του Καρπετζιάνι. Το μειονέκτημα της απειρίας εξισορροπείται από την δύναμη και την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Πάντως το δείγμα γραφής του είναι ακόμη μικρό και οι Βραζιλιάνοι παρότι μιλούν για έναν καλό παίκτη υπό δημιουργία δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την εξέλιξη του.

Σοκ με Σιόντη!



Ο 20χρονος αμυντικός του τριφυλλιού, Στέφανος Σιόντης υπέστη κάταγμα τύπου 1, στο ωλέκρανο του δεξιού αγκώνα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες! Ο άτυχος νεαρός, στα τελευταία λεπτά της προπόνησης έπεσε άτσαλα στο χορτάρι με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο χέρι του.

Τελευταίο τεστ με Λοζάννη...


Στο Έσαλεν ο Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα (20:30GR) το τελευταίο φιλικό επί ελβετικού εδάφους. Αντίπαλος θα είναι η Λοζάννη που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας και έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Μικρά από το Ιβερντόν...


*** Αφιέρωμα στο Σωτήρη Νίνη είχε χθες το Calciomercato συγκρίνοντας τον σούπερ σταρ της δευτεραθλήτριας Ευρώπης κάτω των 19 με παίκτες όπως ο Νασρί, ο Πάτο και ο Ρόσι με τίτλο: "Είναι οι πρωταθλητές του μέλλοντος".

*** Πολλές κλωτσιές περιελάμβανε ο μίνι διπλό της χθεσινής προπόνησης. Οι παίκτες του Πεσέιρο είχαν πολύ πάθος με αποτέλεσμα να υπάρξουν και μαρκαρίσματα που ίσως και να δημιουργούσαν προβλήματα. Άξιο αναφοράς είναι η ατάκα του "Κάρα" όταν δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Δάρλα. "Ρε Φίλιππα, τι κάνεις ρε";

*** Σήμερα θα ξεκινήσει τρέξιμο ο Νασίφ Μόρις, που θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο Ίπσουιτς και θα συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Δείτε τον Βραζιλιάνο Ζελάο εν δράσει:


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ