ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζέλσον: "Καμία σημασία αυτό που συνέβη με τον Λεβαδειακό, να έχουμε την πρόθεση για τη νίκη από το 1ο λεπτό με την Μάλμε"

Ο Ζέλσον Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για το ματς με την Μάλμε στο Europa League | 23 Οκτωβρίου 2024
Ο Ζέλσον Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για το ματς με την Μάλμε στο Europa League | 23 Οκτωβρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Ζέλσον Μαρτίνς τόνισε πως περιμένει δύσκολο ματς τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μάλμε για την 3η αγωνιστική του Europa League και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κάνουν ένα αρκετά καλό παιχνίδι όπως και με την Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλμε το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League και στόχος του είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο για να αφήσει πίσω τις άσχημες εντυπώσεις από την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο "Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα αλλά για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του στους 16 της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο Ζέλσον Μαρτίνς εκπροσώπησε τους παίκτες των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και έστειλε το μήνυμα πως θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία αρκετά καλή εμφάνιση, εφάμμιλη εκείνης με την Μπράγκα, για να φύγουν με χαμόγελα από την Σουηδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς περιμένει το ματς με τη Μάλμε σε μία δύσκολη έδρα:

"Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να έχουμε από το 1ο λεπτό την πρόθεση να το κερδίσουμε. Αυτό που συνέβη με τον Λεβαδειακό δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι οι 3 βαθμοί και πώς θα τους κερδίσουμε.

Για το αν τον βοηθούν αυτά τα παιχνίδια με τα δικά του χαρακτηριστικά:

"Μου αρέσει να παίζω όλα τα ματς και να παίζω καλά. Ο σκοπός μου είναι να βοηθώ πάντα την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς"

Για το ότι προέρχεται από έναν τραυματισμό και πώς νιώθει και για το γεγονός ότι έχει να σκοράρει στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2021 καιαν νιώθει ότι ήρθε η ώρα:

"Νιώθω καλά. Προπονήθηκα καλά. Και γενιά νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να νιώθω καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αν νιώσω άνετα το γκολ θα έρθει".

Για το τι διαφορετικό να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό σε σχέση με τη Λιόν και την Μπράγκα:

"Η ιδέα του παιχνιδιού είναι η ίδια ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Σε σχέση με την Μπράγκα η διαφορά είναι ότι παίζαμε εντός έδρας. Τώρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο ότι παίζουμε εκτός. Κατά τα άλλα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιχνίδι αρκετά καλό όπως με την Μπράγκα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ