ΑΡΗΣ

Ζεντίλ: "Πρώτος στόχος το Κύπελλο"

Ζεντίλ: "Πρώτος στόχος το Κύπελλο"
Ζεντιλ

Ο σκόρερ του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Τιάγκο Ζεντίλ, μίλησε για το ισόπαλο 1-1, τους στόχους της ομάδας, τη φιλία του με τον Αμορόζο, αλλά και τον κόσμο

Ο Βραζιλιάνος μίλησε αρχικά για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας: « Το χθεσινό παιχνίδι ήταν αυτό με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μου, καθώς αγωνίστηκα 15 λεπτά. Επιθυμώ να παίζω περισσότερο, όχι μόνο για μένα αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα γενικότερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι, κάναμε καλό παιχνίδι και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ισορρόπησε, είχε δοκάρι με τον Ριβάλντο, συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν μάλλον δίκαιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και μαχητικότητα μέχρι τα τελευταία λεπτά, κάτι που αποδείχθηκε από το γκολ της ισοφάρισης. Αν υπολογίσουμε ότι αυτό έγινε στο ΟΑΚΑ και κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, τότε αυτή η ισοπαλία δικαίωσε την προσπάθεια μας».

Στη συνέχεια μίλησε για την ατομική του απόδοση λέγοντας: « Εγώ παίζω ως επιτελικός πίσω από τους επιθετικούς. Ο ρόλος μου είναι να μοιράζω το παιχνίδι και να δίνω την τελευταία πάσα για να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου. Σημαντικό είναι να κερδίζει ο Άρης και όχι να σκοράρω εγώ, έτσι ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό που μου λείπει είναι τα παιχνίδια στα πόδια μου».

Ο Τιάγκο Ζεντίλ οριοθέτησε και τους στόχους του φετινού Άρη επισημαίνοντας: « Γενικότερα η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε θέσει ως στόχο το κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε. Αυτό θα είναι ένα βήμα για την επόμενη σεζόν, ώστε να κάνουμε καλύτερη πορεία και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί όχι να μη κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».

Βέβαια υπάρχει και το φετινό πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο που δηλώνει για το υπόλοιπό του πως: « Κατά την προσωπική μου άποψη μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα θα ικανοποιήσει τους παίκτες και τους φιλάθλους μας. Έχουμε θέσει ως πρώτο στόχο το κύπελλο, καθώς είναι πιο εύκολος ο δρόμος, αφού έμειναν λίγα παιχνίδια. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την αφιέρωση του γκολ που πέτυχε επισήμανε: « Ήθελα να αφιερώσω το πρώτο μου γκολ με τον Άρη στην κορούλα μου που είναι 3 μηνών. Με τον Αμορόζο μας ενώνει μία φιλία, είναι ένας παίκτης που με έχει στηρίξει πολύ. Είμαστε μαζί στο δωμάτιο στις αποστολές, ανταλλάσσουμε απόψεις σχετικά με τα παιχνίδια και όταν είχε σκοράρει εκείνος μου είχε αφιερώσει το γκολ. Έτσι κι εγώ του το ανταπόδωσα. Τη στιγμή της αλλαγής δε μου είπε τίποτα, αλλά σε προηγούμενες συζητήσεις μου είχε πει να κάνω υπομονή και θα έρθει η στιγμή που θα πάρω χρόνο συμμετοχής».

Τέλος, σχολιάζοντας τον κόσμο της ομάδας είπε: « Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη η υποδοχή που δέχτηκα ήταν απίστευτη. Τώρα βλέπω καθημερινά τον κόσμο στους δρόμους, αλλά και στο γήπεδο, που με χαιρετάει και με εμψυχώνει. Χθες στο ΟΑΚΑ μας έδωσαν μεγάλη δύναμη, από την προθέρμανση μέχρι και το τέλος του αγώνα. Δε σας κρύβω ότι μέσα στα αποδυτήρια συζητήσαμε και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε για αυτόν τον κόσμο και να τον ευχαριστήσουμε».









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ