ΑΕΚ

Ζεοβάνι (!) στη λίστα

Ζεοβάνι (!) στη λίστα
ζεοβανι

Δημοσίευμα εφημερίδας δείχνει ως πρώτο στόχο του Αδαμίδη τον Ζεοβάνι. Εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του (v)

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" ο Σταύρος Αδαμίδης κυνηγάει την μεταγραφή και όλα θα κριθούν από το αν η Χαλ αφήσει ελεύθερο τον 30χρονο παίκτη. Ο Αγγλικός σύλλογος παλεύει για την παραμονή και θέλει να ξαλαφρώσει το μπάτζετ, το οποίο την φετίνή σεζόν ανήλθε στα 40 εκατομμύρια λίρες.
Ο Ζεοβάνι είναι ο δεύτερος καλοπληρωμένος παίκτης της ομάδας μετά τον Μπούλαρντ και κοστίζει στην ομάδα περίπου 900.000 ευρώ.

Βέβαια η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλει να ακολουθήσει σφιχτή πολιτική στις μεταγραφές και όποιες κινήσεις γίνουν θα είναι μελετημένες και προσεγμένες.

Υπάρχει όμως και το.... δεδικασμένο του Κυργιάκου όπου η διοίκηση βρήκε λεφτά από παίκτη που πούλησε για να κάνει τις μεταγραφές που ήθελε.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ βρει με αυτόν τον τρόπο χρήματα τότε, ναι, ο Ζεοβάνι μπορεί να έρθει αλλά ο Αδαμίδης έχει τονίσει πως θα προσπαθήσει να κρατήσει τα μεγάλα ονόματα της ομάδας και όχι να τα πουλήσει.

Ο Ζεοβάνι ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρουζέιρο και το 2001 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ο προηγούμενος παίκτης που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ και προέρχονταν από την "Μπάρτσα" ήταν ο Ντράγκαν Τσίριτς.

Ο μάνατζερ του παίκτη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Βραζιλιάνος στην ΑΕΚ αν και όλα θα εξαρτηθούν από την Χαλ καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μετά από 1,5 χρόνο και με ελάχιστες συμμετοχές πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα και συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη από το 2002 εώς το 2006. Επέστρεψε για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην Κρουζέιρο και γύρισε στην Ευρώπη.

Το 2007-08 αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι και μετέπειτα η Χαλ είναι ο τελευταίος προορισμός μέχρι σήμερα στην καριέρα του.

Ο Ζεοβάνι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν με οχτώ γκολ, ορισμένα από τα οποία καθοριστικά για την παραμονή της Χαλ στην κατηγορία. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ανανέωσε το συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Την φετινή σεζόν ξεκίνησε με με 4 γκολ σε 7 ματς.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη στις 16.00 στους Θρακομακεδόνες. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό, ενώ οι Σάχα και Γεωργέας συνέχισαν την θεραπεία.
Ο Μιχάλης Παυλής έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 και είναι κλειστή.























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ