ΠΑΟΚ

Ζέρβας: "Ανεξήγητα μεγάλη αύξηση των χρεών"

Ζέρβας: "Ανεξήγητα μεγάλη αύξηση των χρεών"
Οπαδοί ΠΑΟΚ

Ο νομικός του Γιώργου Μπατατούδη, Κώστας Ζέρβας τόνισε ότι όταν ο Γιάννης Γούμενος πήρε τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα χρέη ήταν 17 εκ. ευρώ και όχι 39,4 εκ. ευρώ

" Να είναι βέβαιος ο λαός του ΠΑΟΚ ότι αν έχουν γίνει τα ατοπήματα για τα οποία κατηγορείται ο Γιάννης Γούμενος, για πράξεις παράνομες που εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα, συνιστούν όπως και να το κάνουμε κατ' ελάχιστο απιστία σε βάρος του νομικού προσώπου.

Θα πληρώσει ο καθένας ανάλογα με το μερίδιο ευθύνης που φέρει, όπως έγινε και με τον Μπατατούδη. Όλα τα ποινικά αδικήματα εκφεύγουν τούτης της απαλλακτικής εμβέλειας της απόφαση που πήραν στη γενική συνέλευση.

Όταν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιώργο Μπατατούδη, στους κ.κ. Γούμενο και Παγώνη, στη χειρότερη εκδοχή τα χρέη ήταν 17 εκ. ευρώ, ενώ εμείς τα προσδιορίζαμε τότε στα 12 εκ. ευρώ. Η παρουσίαση που έκανε η ελεγκτική ομάδα του Γούμενου ανέφερε 17 εκ., τα οποία και αποδεχθήκαμε, ενώ σε καμία εκτίμηση τα χρέη δεν υπερέβαιναν τα 18,5 εκ. ευρώ!

Είναι δυνατόν να μπορέσει να εξηγήσει κάποιος πως έφτασαν σήμερα τα χρέη στα 39,4 εκ. ευρώ; Είναι ανεξήγητη αύξηση των χρεών... Μιλάμε για έκρηξη των χρεών





!", τόνισε ο κ. Ζέρβας.

Χαλαρά ο Ηλιάδης


Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Στέλιου Ηλιάδη που προληπτικά προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Σημειώνεται ότι αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της προσεχής Δευτέρας και ώρα 13:00.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ