ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζεσταίνεται" του Μπλάνκο, φεύγει ο Λάζαρος

"Ζεσταίνεται" του Μπλάνκο, φεύγει ο Λάζαρος
INTIME SPORTS

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ήταν ο δεύτερος ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν που αντικαταστάθηκε υπό το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο δεύτερος ήταν ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα. Φεύγει ο Χριστοδουλόπουλος

Η πράσινη εξέδρα έδειξε ζεστή σε αυτή την προοπτική, έστω και αν στην παρούσα φάση όλοι θα τον ήθελαν ως παρτενέρ του Τζιμπρίλ Σισέ και όχι ως διάδοχο του Γάλλου επιθετικού.

Ωστόσο, έτσι όπως είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, στην κυριολεξία κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είναι "σίγουρος" για την επόμενη σεζόν.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Σισέ θα δοθούν κοψοχρονιά. Για τον Μπλάνκο των 72 γκολ σε τέσσερις σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ" οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και γι΄αυτό έχει ενημερωθεί και ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του.

Φυσικά οι αρχικές απαιτήσεις του Αργεντινού (1,2 εκατ. ευρώ ετησίως) φρέναραν την κουβέντα, αλλά οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να τα ξαναπούν με την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Φεύγει ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στενοχωρήθηκε προχθές όταν άκουσε τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Όταν έγινε αλλαγή και πήγε στον πάγκο, αλλά και μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος.

Ο μάνατζερ του σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ενημερωθεί από τον παίκτη να ψαχτεί στο εξωτερικό, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει εφόσον έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ούτως ή άλλως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει του χρόνου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ