ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζεστή υποδοχή στους παίκτες του Ατρομήτου

Ζεστή υποδοχή στους παίκτες του Ατρομήτου
INTIME SPORTS

Ζεστή υποδοχή επιφύλαξαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου στους παίκτες του Ατρομήτου στο πλαίσιο του προγράμματος επίσκεψης σε σχολεία της πόλης

Μια πολύ όμορφη εικόνα συνέθεσαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου και οι δάσκαλοι τους στην επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατρομήτου το μεσημέρι της Πέμπτης (27/9).

Οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφίσες και αυτόγραφα και έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες με τους μαθητές και τις μαθήτριες που κυριολεκτικά δεν τους άφηναν να φύγουν από το σχολείο τους.

Η ατμόσφαιρα έγινε μάλιστα σε κάποια στιγμή καθαρά ποδοσφαιρική όταν οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα " όλο το Περιστέρι είναι μπλε".

Η αντιπροσωπεία της ομάδας έφυγε από το σχολείο με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση των μαθητών ότι το Σάββατο θα τους συμπαρασταθούν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Έτσι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το πετυχημένο πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου που μπαίνει στον 8ο χρόνο ζωής.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ