ΑΡΗΣ

"Ζεστός" για εμπλοκή ο Ηλιάδης

"Ζεστός" για εμπλοκή ο Ηλιάδης

Ακόμη και σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού της πλευράς του Δημήτρη Ηλιάδη για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρης

Ο Δημήτρης Ηλιάδης μετά την χθεσινή συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Άρη δεν αποκλείεται να εμπλακεί τελικά στα κοινά της ΠΑΕ Άρης.

Όπως και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα στις ώρες στο Πράτο της Ιταλίας να γίνει νέο καθοριστικό ραντεβού.

Το όλο φλερτ δείχνει να είναι σε καλό δρόμο αν και στις τάξεις του Άρη προτιμούν τον δρόμο της σιωπής προσδοκώντας την επίτευξη μίας συμφωνίας που θα βοηθήσει σημαντικά οικονομικά την ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ζει μόνιμα στις ΗΠΑ πάνω από είκοσι χρόνια και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για διακοπές από τις αρχές Ιουλίου, ενώ στην χθεσινή συνάντηση με το προεδρείο της Κοινωνίας Μελών Άρη ενημερώθηκε για το πώς έχουνε τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Νωρίς το μεσημέρι η πλευρά Ηλιάδη άφησε να εννοηθεί πως το deal θα γίνει πράξη και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ακόμη και σήμερα τελικά πραγματοποιηθεί νέο καθοριστικό ραντεβού για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις χωρίς πάντως να τίθεται αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται δε πως ο Ηλιάδης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης την περίοδο 1991-92 έχοντας διαδεχθεί στην προεδρία τον Σεραφείμ Δεδέογλου, ενώ αποχώρησε για να παραδώσει την σκυτάλη στον Λάκη Ιωαννίδη.

Εν τω μεταξύ λίγο αργότερα ο Δημήτρης Ηλιάδης τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση για το πώς έχει το θέμα της εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης.

"Γνωρίζω τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Άρης. Γνωστοποιώ τη διάθεση μου για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, αλλά οι εξελίξεις δεν είναι αποκλειστικής μου ευθύνης.

Όσο για τα πρόσωπα που συστρατεύονται στην προσπάθεια μου θα τοποθετηθώ δημοσίως όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Οτιδήποτε γράφεται για το θέμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ορισμένες μάλιστα φορές ξεπερνάει τα όρια τις υπερβολής.

Δημήτρης Ηλιάδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ