CHAMPIONS LEAGUE

Ζεβλάκοφ: "Προσοχή στη Σταντάρ"

Ζεβλάκοφ: "Προσοχή στη Σταντάρ"
ζεβλάκοφ

"Είναι δύσκολο γήπεδο", είπε ο Ζεβλάκοφ κατά την αναχώρηση για Βέλγιο. Το τρέιλερ του SPORT 24

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ήταν αγουροξυπνημένος, αφού πρωί πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού έπρεπε να βρίσκεται στο "Ελ. Βενιζέλος" για να πετάξει για Βέλγιο. Συνεπώς δεν ήταν σε θέση να κάνει πολύπλοκες σκέψεις: "Κοιτάξτε, είναι πρωί ακόμα για να σας πω τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε! Το σίγουρο είναι πως πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να βρεθούμε πολύ κοντά στην πρόκριση", είπε στους εκπροσώπους του Τύπου, που έσπευσαν δίπλα του για μια δήλωση.

Ο Πολωνός ήταν ο ιδανικός άνθρωπος να μιλήσει για τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Λιέγη, δεδομένου ότι έχει φάει τα βελγικά γήπεδα με το κουτάλι. Επί οκτώ συναπτά έτη αγωνιζόταν στο Βέλγιο, πρώτα στη Μπέβερεν, μετά στη Μουσκρόν και στο τέλος στην Άντερλεχτ, επομένως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους εντός έδρας αγώνες της Σταντάρ. Γι' αυτό φρόντισε να προειδοποιήσει τους πάντες:

"Το γήπεδο είναι δύσκολο, γιατί γεμίζει και ο κόσμος φωνάζει πολύ. Πρόκειται για μια καυτή έδρα, ενώ και η Σταντάρ θα φροντίσει να παίξει επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Λογικό είναι, διότι σε αυτό το παιχνίδι παίζει το τελευταίο χαρτί της για την πρόκριση, εμείς όμως πρέπει να προσέξουμε πολύ".

Λίγο πιο δίπλα ο Ντουντού, που αναμένεται να επανέλθει στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά την απουσία του λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στεκόταν στην παρουσία των ερυθρόλευκων οπαδών στο Βέλγιο: "Ξέρουμε ότι θα έχουμε τους οπαδούς μας πλάι μας κι αυτό είναι καλό. Πρέπει όμως να παίξουμε έξυπνα για να πάρουμε τη νίκη".

Ο δε Μαρέσκα θυμήθηκε την προηγούμενη φορά που είχε παίξει στη Λιέγη ως παίκτης της Σεβίλλης: "Τότε είχαμε χάσει, αλλά τώρα παίζω στον Ολυμπιακό και πάμε για να κερδίσουμε".

Επιστρέφει ο Μαρέσκα

Ο Ιταλός μέσος προπονήθηκε δίχως το παραμικρό πρόβλημα την Δευτέρα και συμπεριελήφθη στην αποστολή. Έτσι λοιπόν οι λύσεις του Ζίκο αυξάνονται, αφού στην διάθεσή του θα τεθούν 4 βασικοί ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο λόγος για τους Μαρέσκα, Ντουντού, Λεντέσμα και Αβράαμ Παπαδόπουλο που αναμένονται να πάρουν θέσεις βασικών. Όχι όμως όλοι. Αφού Μαρέσκα και Λεντέσμα θα παλέψουν για μια θέση αν και υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν στο ίδιο σχήμα.

Μια πιθανή ενδεκάδα

Οι υπόλοιποι είναι δεδομένο πως θα επιστρέψουν στην βασική ενδεκάδα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι δίπλα στον Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ ο Ντουντού στα χαφ ψάχνει για παρτενέρ όπως σας προαναφέραμε.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την "ερυθρόλευκη" εστία, αριστερά στην άμυνα θα είναι πιθανότατα ο Ραούλ Μπράβο, δεξιά ο Ζεβλάκοφ, δεξί χαφ ο Γκαλέτι, ως αριστερό χαφ θα αγωνιστεί ο Όσκαρ λόγω των απουσιών Ζαϊρί και Λεονάρντο, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι Μήτρογλου, ενώ τη θέση που απομένει θα την διεκδικήσει ένας εκ των Στολτίδη, Μαρέσκα και Λεντέσμα, αναλόγως με το τι θα συμβεί στα χαφ. Παζλ δηλαδή...

Όλα θα ξεκαθαριστούν στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών που θα γίνει στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο γήπεδο "Maurice Dufrasne", όπου θα βγουν και τα τελευταία συμπεράσματα.

Ιδού και η "ερυθρόλευκη" αποστολή: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Μήτρογλου.

Απόντες είναι και πάλι οι Τοροσίδης και Ζαϊρί, που αποτελεί το νέο "θύμα" της "επιδημίας" τραυματισμών, όπως φυσικά και οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και Ντάρμπισιρ.

Το trailer του SPORT 24 για την αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ