ΕΥΡΩΠΗ

Ζεβλάκοφ:"Σύλλογος μου ο Ολυμπιακός"

Ζεβλάκοφ:"Σύλλογος μου ο Ολυμπιακός"
Ζεβλάκοφ

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε για την απόφαση του να πει το αντίο από την Εθνική Πολωνίας στο φιλικό με την Ελλάδα την επόμενη Τρίτη και δήλωσε ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" .

Μάλιστα είπε ότι ήταν δική του απόφαση να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του σε ένα ιδιαίτερο μέρος όπως το χαρακτήρισε για τον ίδιο.

Για το πως αποφάσισα να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Πολωνία κόντρα στην Ελλάδα, απάντησε:

" Ήταν δική μου ιδέα. Όταν άκουσα ότι η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στον Πειραιά που είναι ιδιαίτερο μέρος για μένα, σκέφτηκα ότι θα ήταν μία υπέροχη ευκαιρία να παίξω για τελευταία φορά για την χώρα μου εκεί.

Αν είναι πιθανό ένας παίκτης να ερωτευτεί με ένα σύλλογο, τότε ο δικός μου σύλλογος είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός.

Κατέκτησα τρία πρωταθλήματα Ελλάδας μαζί του και αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου εκεί και είναι μεγάλο πράγμα να πω το διεθνές αντίο σε ένα μέρος που λατρεύω.Θα είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής μου".

Για την 102η συμμετοχή του στο φιλικό με την Ελλάδα και αν είναι δυσαρεστημένος που δεν θα δώσει το "παρών" στα τελικά του "EURO 2012" στα γήπεδα της πατρίδας του, της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

" Το να αγωνιστώ στο EURO θα ήταν υπέροχο αλλά έτσι είναι η ζωή. Είπα στον προπονητή της Πολωνίας ότι θα ήταν καλύτερα ένας νέος παίκτης να ξεκινήσει την καριέρα του σε μία μεγάλη διοργάνωση από το να ολοκληρώσει τη δική του ένας μεγαλύτερος. Έγραψα ένα μικρό κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Πολωνίας και αυτό είναι σπουδαίο".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ