ΕΥΡΩΠΗ

Ζεβλάκοβ: "Τα καλύτερα μου χρόνια"

Ζεβλάκοβ: "Τα καλύτερα μου χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ πήρε την απόφασή να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας σ' ένα γήπεδο που του χάρισε μερικές απ' τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του. Κρίνοντας από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική μας, μάλλον αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος γι' αυτή του την επιλογή.

Όταν αποχαιρετάς κάτι που αγαπάς, ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος. Κι όταν δε σ' αρέσουν οι δύσκολοι αποχαιρετισμοί, επιλέγεις τουλάχιστον να περιορίσεις τον αριθμό τους.

Αυτό έκανε κι ο Ζεβλάκοβ. Απ' το "Γ. Καραϊσκάκης" έχει να θυμάται πρωταθλήματα, πανηγυρισμούς, στιγμές ευτυχίας και δόξας, τον κόσμο που τον αγάπησε, τον Ολυμπιακό με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένος.

Αλλά κι απ' την Πολωνία, σ' αυτές τις 102 συμμετοχές που μέτρησε φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο, είναι πολλές οι έντονες στιγμές, οι μεγάλες διοργανώσεις, οι χαρές και οι λύπες.

Αποφάσισε να πει ταυτόχρονα "αντίο" και στα δύο με μια τελευταία παράσταση. " Προβληματίστηκα για το πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Σκέφτηκα ότι αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη ήταν η ευκαιρία. Ήθελα να πάρω μια τελευταία γεύση από το Καραϊσκάκη. Ένιωσα σπουδαία που με χειροκρότησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο", σχολίασε ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων".

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στις δηλώσεις του και στην ομάδα του Πειραιά: " Πέρασα καταπληκτικά στον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη φάση της ζωή μου. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου".

Όσον αφορά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, επεσήμανε: " Δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση να σταματήσω", ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε να παίζει μπάλα στην πατρίδα μας. " Ποτέ μη λες ποτέ", τόνισε.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τον Πολωνό για την προσφορά του στην ομάδα κατά την τετραετή του παραμονή στην Ελλάδα, καθώς παράλληλα για τις 102 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ