ΠΑΟΚ

Ζιγκερίδης: "Aλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ"

Ζιγκερίδης: "Aλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ"
Kατσαρής Γούμενος Σούπερ δίδυμο

Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης, μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ και των συνδέσμων Δυτικών Συνοικιών, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
" Η χθεσινή τραγελαφική δήλωση του Γούμενου σχετικά με τα άτομα στα οποία θα παραδώσει τις μετοχές και οι οποίοι θα αποτελέσουν προσωρινή διοίκηση συνεχίζει να προσβάλει τη νοημοσύνη όλων των αγνών ΠΑΟΚτσήδων. Το τέλος εποχής και η ώρα αλλαγής για τον ΠΑΟΚ, έχει ξεκινήσει. Με παιχνιδάκια και τρικ το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Οσονούπω πιστεύουμε, οι ελεγκτικές αρχές θα θέσουν τέλος την αδιαφάνεια η οποία επικρατεί εδώ και καιρό και θα δικαιώσει τις προσδοκίες του λαού του ΠΑΟΚ αφού ευελπιστούμε το πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) θα γίνει η απαρχή ποινικών διώξεων από τον αθλητικό εισαγγελέα και τα παραπάνω αποτελέσματα των ελεγκτικών αρχών να δημοσιοποιηθούν γιατί αυτό επιβάλλει η διαφάνεια και η δημοκρατία.

Ο ορισμός από τον Γούμενο προσωρινής διοίκησης καταδεικνύει αφενός την προσπάθεια του να κατευνάσει την οργή και αγανάκτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ και από την άλλη πλευρά ελέγχοντας τις εξελίξεις να διοικεί τον ΠΑΟΚ με παράγοντες μαριονέτες.

Καλούμε τα υποδεικνυόμενα άτομα να αρνηθούν να συμμετέχουν στη διοίκηση παρωδία και να μην ακυρώσουν τον αγώνα των οπαδών και των μικρομετόχων που ξεκίνησε από τον Μάιο του 2006. Να μην στηρίξουν αυτόν που υπερχρέωσε τον ΠΑΟΚ με ζημιές της τριετούς διαχείρισης του πάνω από 20.000.000,00 ευρώ και εκτόξευσε τις υποχρεώσεις σε 35.000.000,00 ευρώ ενώ κάθε μέρα που περνάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβαρύνεται 15.000,00 ευρώ ημερησίως από προσαυξήσεις μη απόδοσης των φορολογικών οφειλών.

Σε αυτό το νεφελώδες τοπίο πιστεύουμε ότι οι ελεγκτικές αρχές θα αποδώσουν ευθύνες σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 2523/97 (μη απόδοση φόρων - τελών).

Εάν ο κος Γούμενος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα και να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο γιατί δεν παραιτήθηκε του δικαιώματος προτίμησης, μήπως ήθελε να ελέγχει τους πιθανούς νέους μετόχους; Μήπως ο πραγματικός σκοπός του είναι η μετακύλιση ευθυνών από την δική του διαχείριση;

Κύριοι, οι γνωστές πρακτικές επικοινωνιακού χαρακτήρα φωσκολικής έμπνευσης και διάθεσης του κ. Γούμενου έφθασαν στο τέλος, θα πρέπει να αγνοηθούν και να ασχοληθούμε μόνο με ένα θέμα, την αλλαγή σελίδας και πορείας στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα είναι επιτακτική η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των επώνυμων και μη ΠΑΟΚτσήδων που αγαπούν την ομάδα και θα προσφέρουν σε ανθρώπους καθαρούς από το υστέρημα τους για να ξεπεραστεί η οικονομική δυσπραγία της ομάδας.

Είναι απαραίτητη η δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου η οποία με πλήρη διαφάνεια θα πρέπει να ελέγξει την προηγούμενη τριετία και να απαιτήσει τις όποιες υποχρεώσεις δημιουργήθηκαν από την παρούσα διοίκηση. Τέλος, θα πρέπει ο ερασιτέχνης να σκληρύνει την στάση του, να σταματήσει κάθε επικοινωνία με την πλευρά του κου Γούμενου και να συνδράμει στις παρακάτω προσπάθειες















".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ