ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ζίκο: "Ολοκληρωμένος φορ ο Ντομίνγκες"

Ζίκο: "Ολοκληρωμένος φορ ο Ντομίνγκες"
Ζίκο-Ολυμπιακός

Ο Ζίκο προτρέπει τη "βέκια σινιόρα" να πάρει τον Ντομίνγκες από τη Ρούμπιν. Εγκώμια για Ντιέγκο & Φ.Μέλο

Ο λόγος για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού και άλλοτε ποδοσφαιρικό σύμβολο της Ουντινέζε, Ζίκο, ο οποίος παραχώρησε την Παρασκευή (20/11) συνέντευξη στην τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport" όπου και κατέθεσε την άποψή του για τον Αργεντινό άσο της Ρούμπιν Καζάν, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, που ενδιαφέρει την "βέκια σινιόρα" για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
"Κάποιοι τον θεωρούν μέσο, εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτή την άποψη. Ο Ντομίνγκες είναι ένας γρήγορος και ολοκληρωμενος φορ, αλλά αποκλειστικά φορ.

Με τη Ρούμπιν Καζάν τα πάει πολύ καλά. Αλλά με είχε ήδη εντυπωσιάσει από την εποχή που έπαιζε στη Ζενίτ.

Είναι ένας επιθετικός με πολύ μεγάλη ποιότητα. Θα προσαρμοζόταν στην Ιταλία όπως σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου.

Μείνετε ήσυχοι, ο Ντομίνγκες στη Γιουβέντους δεν θα έχει προβλήματα. Δεν του λείπει τίποτα για να καθιερωθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο",





τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων", ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε την άποψή του και για τον συμπατριώτη του Ντιέγκο.

"Ο Ντιέγκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι δυναμικός, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, ενώ σκοράρει επίσης.

Σε εμάς του Βραζιλιάνους μας αρέσει να έχουμε τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη. Και ο Ντιέγκο είναι ένας από αυτούς που μπορεί να γίνει ένας από τους πρώτους στον κόσμο.




Σε ερώτηση δε που δέχτηκε ο Ζίκο για την επιλογή του Ντούνγκα να συνεχίζει να μην καλεί τον Ντιέγκο στην Εθνική Βραζιλίας, απάντησε: "Εγώ προπονώ τον Ολυμπιακό. Αυτά τα προβλήματα τα αφήνω στον Ντούνγκα".


Κληθείς να σχολιάσει τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος αγωνίζεται στη "σελεσάο" την ώρα που δέχεται συχνά κριτική στην Ιταλία, ο Ζίκο δήλωσε: "Ο Φελίπε είναι ένας έξοχος παίκτης, με μεγάλη προσωπικότητα. Και δεν του λείπει καθόλου η ποιότητα.

Μιλάμε για τον βασικό μέσο της Εθνικής Βραζιλίας: μα πως είναι δυνατόν να γίνεται κριτική σε έναν τέτοιο παίκτη;"





Τέλος, ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπεραμύνθηκε της επιθυμίας του συμπατριώτη του Αμάουρι να πάρει την ιταλική υπηκοότητα προκειμένου να αγωνιστεί στην Εθνική Ιταλίας του Μαρτσέλο Λίπι.

"Ο παίκτης της Γιουβέντους είναι ένας σημαντικός επιθετικός. Είναι Βραζιλιάνος, αλλά ποδοσφαιρικά φτιάχτηκε στην Ευρώπη.

Η επιλογή είναι του παίκτη, όπως και του Λίπι. Σίγουρα πάντως δεν θα έκρινα σκάνδαλο την συμμετοχή του Αμάουρι με την φανέλα της Ιταλίας".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ