ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζίκο: "Τελικοί τα εντός έδρας"

Ζίκο: "Τελικοί τα εντός έδρας"
Ζίκο, Ζαϊρί

Ζίκο: "Τελικοί όλα τα ματς του C.L.". Ερωτηματικό ο Τόρο. 20 μέρες εκτός ο Ντιόγκο. Δείτε το τρέιλερ(v)

Αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε: " Πάντα πριν από μεγάλο αγώνα είμαστε θετικοί για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα όπως και το Σάββατο.



Ο καθένας το βλέπει από την δική του πλευρά ο Μήτρογλου είναι καθαρόαιμος επιθετικός, όμως και ο Γκαλέτι και ο Ζαϊρί είναι επιθετικοί παίκτες. Εξαρτάται από την διάταξη της ομάδας, πως θα παραταχθούμε. Και ο Ντιόγκο για παράδειγμα είναι επιθετικός αλλά εξαρτάται από το σύστημα της ομάδας



".



Για το αν θα είναι ίδια η ενδεκάδα με τον Αστέρα, είπε: " Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ίδια έχουμε όμως και την προπόνηση όπου θα δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες και ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Υπάρχουν τραυματίες, έχουμε τον Τόρο που έχει ίωση, ο Γκαλίτσιος είχε τραυματιστεί και θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι".

Όσον αφορά το μυστικό της αγωνιστικής ανόδου: " Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μας που είναι μεγάλη αλλά επίσης πιστεύω πως μας βοήθησε πολύ η διακοπή για την φυσική κατάσταση που ήταν πρόβλημα για εμάς. Άλλαξαν πολλά πράγματα στον τρόπο προπόνησης και περιμένω να δω να βελτιώνονται κι άλλο".



Αν θα ξεκινήσει με τρεις ανασταλτικούς μέσους (Ντουντού, Λεντέσμα, Μαρέσκα) ή τον Όσκαρ: " Όχι δεν πρέπει να παίξουνε και οι τρεις μαζί".

Για το αν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει ακόμη καλύτερα απ' ότι με τον Αστέρα Τρίπολης: " Δεν κοιτάζω αν είναι ματς πρωταθλήματος ή ευρωπαϊκό. Εγώ θέλω πάντα η ομάδα μου να κερδίζει και με βάση αυτό φτιάχνω την ομάδα ξεχωριστά για να πηγαίνουμε για τη νίκη".

Για το αν θεωρεί τον αγώνα με την Σταντάρ τελικό: " Για μένα όλα τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελικοί και ιδιαίτερα τα εντός έδρας γιατί αν πάρουμε και τα 3 θα έχουμε 80% πιθανότητες πρόκρισης. Γι αυτό δίνω μεγάλη βάση κι αυτό προσπαθώ να περάσω και στην ομάδα".

Η γνώμη του για την Σταντάρ: " Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την Άρσεναλ έπαιξε καλά ήταν άτυχη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως δεν κατάφερε λόγω του δεύτερου γκολ των Άγγλων. Γι αυτό και εμείς σαν Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την Σταντάρ".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο απ' αυτό που είχε κόντρα στην Άλκμααρ: " Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως εγώ πιστεύω πως η ομάδα που παίζει εντός πρέπει να πιέζει. Έτσι θα κάνουμε και εμείς, θα πιέσουμε δεν θα δώσουμε χώρους γιατί θα παίξουν με αντεπιθέσεις και θα είναι επικίνδυνη, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε το γκολ της νίκης".



Αν γνωρίζει παίκτες της Σταντάρ: " Παρακολουθούμε από την τηλεόραση και βίντεο την Σταντάρ και κυρίως τα 6 τελευταία ματς παίζει καλή μπάλα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο έχει καλούς παίκτες από την μέση και μπροστά και είναι συμπαγής".

Τέλος για τις πιθανότητες που δίνει στον Ολυμπιακό να προκριθεί σε περίπτωση που νικήσει την Σταντάρ: " Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τις πιθανότητες να περάσουμε αν κερδίσουμε την Σταντάρ. Είναι ακόμη το 3ο ματς της σειράς στο Champions League. Μια νίκη όμως μας δίνει μεγάλες πιθανότητες και αναγκάζει τους αντιπάλους να κυνηγούν νίκες για να μας φτάσουν".

Ζαϊρί: Κάθε ματς είναι διαφορετικό

Τους ποδοσφαιιρστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Συγκεκριμένα ο διεθνής Μαροκινός δήλωσε:

Για το αν φυλάει ένα ωραίο γκολ και με την Σταντάρ σαν κι αυτό με τον Αστέρα: " Αύριο είναι διαφορετικό ματς ευρωπαίκό και όχι πρωταθλήματος, Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να φέρουμε τη νίκη στον Ολυμπιακό".



Αν μίλησε με Μαροκινούς από το Βέλγιο: " Δεν γνωρίζω παίκτες της Σταντάρ. Ξέρω πολύ καλά ότι έχει πολύ καλές μονάδες και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τους παίκτες που έχουν ποιότητα".

Για τα αν μπορεί να τον μπορεί να προσφέρει περισσότερα στον Ολυμπιακό: " Ένα γκολ σε βοηθάει ψυχολογικά αλλά μας βοήθησε και η φυσική κατάσταση που ανεβάσαμε λόγω της διακοπής στην οποία καλύψαμε το έδαφος".

Για το πόσο τον εξιτάρουν τα παιχνίδια του Champions League: " Σίγουρα υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των διοργανώσεων όμως προσπαθούμε για τη νίκη είτε παίζουμε στην Ευρώπη είτε στην Ελλάδα".



Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Άλκμααρ: " Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Κάθε ομάδα είναι διαφορετική, έχει διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικούς παίκτες, είναι από άλλα πρωταθλήματα. Στο πρώτο ματς παίξαμε με την Άλκμααρ, μετά με μια αγγλική, τώρα με μια βελγική, κάθε ματς το κοιτάμε διαφορετικά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεταμορφωθεί με τον Ζίκο στον πάγκο: "Είναι αλήθεια ότι αισθανόμαστε καλά με τον Ζίκο. Μας βοηθάει, μας μιλάει, μας περνάει τις εμπειρίες του και εμείς προσπαθούμε να τον ακούμε και να πράξουμε αυτά που ζητάει".

Το τρέιλερ του SPORT 24 για το Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης



Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Ντιόγκο

Στο μεταξύ, τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 16ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει υποστεί υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε προ ημερών στο μετατάρσιο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ζίκο πέρα από τον αγώνα της Τρίτης με τη Σταντάρ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του συμπατριώτη του στα ματς του πρωταθλήματος με Εργοτέλη, Ατρόμητο και Ηρακλή, στο κύπελλο με Πανσερραϊκό, ενώ επίσης αναμένεται να απουσιάσει και με τη Σταντάρ στη Λιέγη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Super League.

Περιμένοντας τον Τοροσίδη

Mέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας άσος που ταλαιπωρείται από ίωση, ακολούθησε πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Σταντάρ Λιέγης θα κριθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αντίθετα, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα διπλής προπόνησης (πρωί και απόγευμα). Το πρωί έκανε φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάντος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έτσι οι 19 "εκλεκτοί" του Ζίκο είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαΐρί, Μήτρογλου.

Την Τρίτη οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 11:00. Στην προπόνηση θα λάβουν μέρος με την πρώτη ομάδα και οι Σκούρτης, Φετφατζίδης και Νικλητσιώτης.

"Προστατέψτε την ομάδα μας"


Για άλλον έναν αγώνα Champions League η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο Καραϊσκάκη να προστατέψουν την ομάδα αποφεύγοντας τις ακρότητες που βάλουν σε κίνδυνο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αυριανού αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - STANDARD DE LIEGE, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους, που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί"



.







































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ